Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Γεωργίου

10:46 - 05/06/2023

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου. Σύμφωνα με το enikos.gr, νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα το τελευταίο διάστημα. Ο Γιώργος Γεωργίου (Πετράλωνα, 26 Μαΐου 1952) ήταν Έλληνας αθλητικογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών. Ο Γεωργίου γεννήθηκε στα Πετράλωνα της Αθήνας στις 26 Μαΐου 1952.Ήταν συμμαθητής στο ίδιο θρανίο με τον μετέπειτα επίσης γνωστό αθλητικογράφο Κώστα Καίσαρη. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας” το τελευταίο διάστημα. Είχε συνδέσει το όνομά του με την αθλητική δημοσιογραφία, ενώ έκανε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Περισσότερα σε λίγο...

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 71 ετών, ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου...

Διαβάστε το στο Zougla

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Ο αθλητικός δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου έφυγε σε ηλικία 71 ετών μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Διαβάστε το στο tovima

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Γιώργος Γεωργίου. Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών είχε προσβληθεί με καρκίνο και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Πέθανε ο Γιώργος Γεωργίου

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Γιώργος Γεωργίου. Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών είχε προσβληθεί από καρκίνο και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα. Το άρθρο Πέθανε ο Γιώργος Γεωργίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

«Έφυγε» σε ηλικία 71 ετών ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Διαβάστε το στο onsports.gr

O Aπόλλων Σμύρνης για τον χαμό του Γιώργου Γεωργίου

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξέφρασε τη θλίψη της για τον θάνατο του Γιώργου Γεωργίου, που διετέλεσε και πρόεδρος στην ομάδα. Στη θλίψη βυθίστηκε ο Απόλλων Σμύρνης στο άκουσμα του θανάτου του Γιώργου Γεωργίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος είχε διατελέσει και πρόεδρος στην ΠΑΕ, ενώ όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, «ο Απόλλωνας ήταν ένα από τα πάθη του». […] The post O Aπόλλων Σμύρνης για τον χαμό του Γιώργου Γεωργίου appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Σε ηλικία 71 ετών και μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο του Αγίου Σάββα, έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου. Γεννήθηκε το 1952 στα Πετράλωνα και επαγγελματικά ξεκίνησε το 1982 στην εφημερίδα «Ο Φίλαθλος» όπου διατηρούσε στήλη. Ακολούθως έγινε γνωστός μέσα από από τη ραδιοφωνική και μετέπειτα και τηλεοπτική εκπομπή «Το Καφενείο των Φιλάθλων», […] Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών ο Γιώργος Γεωργίου. Ο γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος και παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών είχε προσβληθεί με καρκίνο και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα. Ο Γεωργίου γεννήθηκε στα Πετράλωνα στις [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο “Άγιος Σάββας” το τελευταίο διάστημα. Είχε συνδέσει το όνομά του με την αθλητική δημοσιογραφία, ενώ έκανε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές. Ποιος ήταν ο Γιώργος Γεωργίου Ο Γιώργος Γεωργίου γεννήθηκε στα Πετράλωνα της Αθήνας στις 26 Μαΐου 1952. Ήταν συμμαθητής στο ίδιο θρανίο με τον μετέπειτα επίσης …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Πέθανε ο γνωστός αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου, σε ηλικία 71 ετών.

Διαβάστε το στο to10.gr

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

«Έφυγε» σε ηλικία 71 ετών ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου Πέθανε ο γνωστός αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου, σε ηλικία 71 ετών. Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν σοβαρά στον Άγιο Σάββα. Περισσότερα σε λίγο… Πηγή The post Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου, μετά από νοσηλεία του στον Άγιο Σάββα.

Διαβάστε το στο monopoli.gr

Πέθανε ο Γιώργος Γεωργίου

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου, μετά από νοσηλεία του στον Άγιο Σάββα τις τελευταίες μέρες. Έφυγε από την ζωή το πρωί της Δευτέρας (5/6) σε ηλικία 71 ετών ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου ο οποίος τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα. Ήταν ένας από τους πιο γνωστούς αθλητικούς δημοσιογράφους με αρκετές ατάκες του, στον αέρα […] The post Πέθανε ο Γιώργος Γεωργίου appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Πέθανε ο Γιώργος Γεωργίου

Πέθανε σε ηλικία 71 ετών, ο αγαπημένος αθλητικογράφος, Γιώργος Γεωργίου. The post Πέθανε ο Γιώργος Γεωργίου appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com

Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου

Πέθανε ο γνωστός αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου, σε ηλικία 71 ετών. Ο Γιώργος Γεωργίου ήταν ένας από τους πιο γνωστούς αθλητικούς δημοσιογράφους στην ιστορία της χώρας μας, ενώ οι «ατάκες» του έχουν μείνει στην ιστορία. Τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν στον Άγιο Σάββα. Το 2017 είχε χάσει το γιο του Τάσο, ο οποίος από παιδί είχε διαγνωστεί με […] The post Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργίου appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Πέθανε ο Γιώργος Γεωργίου

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 71 ετών άφησε ο γνωστός αθλητικογράφος Γιώργος Γεωργίου. Σύμφωνα με τα ενημερωτικά site ο Γιώργος Γεωργίου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στον Άγιο Σάββα, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για τα αίτια του θανάτου. Ο Γιώργος Γεωργίου είχε μια μακρά πορεία στα Media, παρουσιάζοντας αθλητικές τηλεοπτικές […] The post Πέθανε ο Γιώργος Γεωργίου appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Κλείνει το κέντρο της Αθήνας τη Μ. Τετάρτη λόγω Πρωτομαγιάς – Πορεία παρότι μεταφέρεται η αργία

Το μήνυμα που εμφανίζεται στα κινητά χιλιάδων οδηγών – Γιατί δεν πρέπει να το πατήσεις

Ποιοι θα παίρνουν εκκαθαριστικό χωρίς να κάνουν φορολογική δήλωση

Απίθανο περιστατικό: Αλιγάτορας «σταμάτησε» πτήσεις!

Αφηνιασμένα άλογα του Βασιλικού Ιππικού προκάλεσα πανικό! (βίντεο)

ΙΣΑ: Ζητά την άμεση θεσμοθέτηση της δυνατότητα ιδιωτών γιατρών να ασκούν έργο στο ΕΣΥ