Κολωνός: Προφυλακιστέοι οι 7 από τους 8 κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

18:37 - 06/06/2023

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν, μετά τις απολογίες τους στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, οι επτά από τους οκτώ συνολικά νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Αντίθετα, στον κατηγορούμενο που αφέθηκε ελεύθερος τού επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Να σημειωθεί ότι […] The post Κολωνός: Προφυλακιστέοι οι 7 από τους 8 κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεπόλια: Προφυλακιστέοι οι επτά από τους οκτώ κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 20χρονος κατηγορούμενος που συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σεπόλια: Προφυλακίστηκαν οι επτά από τους οκτώ κατηγορούμενους για την υπόθεση της 12χρονης

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους (μία φορά εμφάνιση το μήνα σε ΑΤ) αφέθηκε ένας 20χρονος κατηγορούμενος ο οποίος συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε το στο tovima

Κολωνός: Προφυλακιστέοι οι 7 από τους 8 κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Κολωνός: Προφυλακιστέοι οι 7 από τους 8 κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης 06/06/2023 Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι 7 από τους 8 νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, ενώ ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα αφέθηκε ένας 20χρονος που συνελήφθη μαζί με τον πατέρα του. Πρόκειται για τους 8 νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού, πρόσωπα τα οποία αναγνώρισε η 12χρονη στην τελευταία κατάθεσή της και τα οποία προέρχονται από τη γειτονιά του κοριτσιού στον Κολωνό, στην πλειοψηφία τους αλλοδαποί. Οι κατηγορούμενοι στις απολογίες του ενώπιον του 14ου τακτικού ανακριτή, ι

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Κολωνός: Προφυλακίστηκαν οι 7 από τους 8 κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Το δρόμο για τις φυλακές πήραν, μετά τις απολογίες τους στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, οι επτά από τους οκτώ συνολικά νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Αντίθετα, στον κατηγορούμενο που αφέθηκε ελεύθερος τού επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Να σημειωθεί ότι […] The post Κολωνός: Προφυλακίστηκαν οι 7 από τους 8 κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”