Τζένη Μελιτά: Η εμφάνιση με ένα από τα αγαπημένα σύνολα της Lily Collins από το «Emilly in Paris»

16:00 - 07/06/2023

Μία σημαντική διάκριση εκτός συνόρων, σημείωσε ο διάσημος σχεδιαστής Βασίλης Ζούλιας, όταν δημιουργίες του εμφανίστηκαν στον δεύτερο κύκλο της δημοφιλούς σειράς του Netflix, «Emily in Paris»,. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική συνεργασία, καθώς η σειρά έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία και θεωρείται το «Sex and The City» της νέας γενιάς, καθώς το στυλ των πρωταγωνιστριών δημιουργούν […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»