Το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

19:46 - 08/06/2023

Αυτό είναι τό ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Αιτωλοακαρνανίας για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, με την σειρά κατάταξης των υποψηφίων βουλευτών, όπως υποβλήθηκαν από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων στον Άρειο Πάγο. ΣΤΑΡΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΣΑΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ ΤΡΥΦΙΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΣΤΙΟΛΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ ΜΠΙΣΜΠΙΚΗ ΚΟΝΙΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΟΥΡΤΖΙΑΠΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Περιοδεύουν τα κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία

Χθες, Πέμπτη 8 Ιουνίου, κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ απαρτζόμενα από τους υποψήφιους βουλευτές και μέλη της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα, πραγματοποίησαν επίσκεψη στη λαϊκή αγορά του Αγρινίου, στο νοσοκομείο και την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου. Κατά την διάρκεια των επισκέψεων διανεμήθηκε υλικό του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με τις προγραμματικές θέσεις ενώ παράλληλα στις συζητήσεις με τους κατοίκους όλων των περιοχών, συζητήθηκαν και άλλα θέματα που απασχολούν τη τοπική κοινωνία. Θέματα που απασχολούν τον αγρότη, τον νέο, τον ελεύθερο επαγγελματία, τον συνταξιούχο. «Όλοι μαζί ενωτικά θα δώσουμε μάχη στις εκλογές της 25ης Ιουνίου για να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή», σημειώνει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Τα κόμματα που θα πάρουν μέρος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

«Όχι» για δεύτερη φορά είπε ο Άρειος Πάγος στον Ηλία Κασιδιάρη«κόβοντας» τον συνδυασμό ανεξάρτητων συνεργαζόμενων υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία» από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Στο συνδυασμό συμμετείχε ο Ηλίας Κασιδιάρης ως υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών. Το Α1 Πολιτικό Τμήμα του Αρείου Πάγου προχώρησε στην ανακήρυξη των συνολικά 32 κομμάτων, […] Το άρθρο Τα κόμματα που θα πάρουν μέρος στις εκλογές της 25ης Ιουνίου εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»