Νίκος Χατζηνικολάου: Βαρύ πένθος για τον δημοσιογράφο – «Σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά, σε αποχαιρετώ με μεγάλη στεναχώρια»

11:00 - 11/06/2023

Μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του περνά τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Χατζηνικολάου. Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος […] The post Νίκος Χατζηνικολάου: Βαρύ πένθος για τον δημοσιογράφο – «Σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά, σε αποχαιρετώ με μεγάλη στεναχώρια» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Χατζηνικολάου: «Πατέρα μου αγαπημένε σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά! Σε ευχαριστώ για όλα!»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Νίκο Χατζηνικολάου καθώς ο πολυαγαπημένος του πατέρας έφυγε από τη ζωή, Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον Νίκο Χατζηνικολάου καθώς ο πολυαγαπημένος του πατέρας έφυγε από τη ζωή, Τη δυσάρεστη είδηση, έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα του από το παρελθόν, την οποία συνόδευσε μέ ένα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Χατζηνικολάου: Πέθανε ο πατέρας του – «Σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά»

Την απώλεια του πατέρα του, Παναγιώτη, θρηνεί ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram το πρωί της Κυριακής. Ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών. «Πατέρα μου αγαπημένε σε αποχαιρετώ με τεράστια συγκίνηση! Με μεγάλη στενοχώρια! Σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά! Σε ευχαριστώ για όλα!» έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον δημόσιο αποχαιρετισμό […] The post Νίκος Χατζηνικολάου: Πέθανε ο πατέρας του – «Σε αγαπάω με όλη μου την καρδιά» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Μπουρλότο στο Survivor με την ατάκα του για τις γυναίκες: «Μας είπε άχρηστες ρε φίλε»

Φώτης Σεργουλόπουλος «κόλαφος» για την… επιλογή των γυναικών στην κακοποίηση

Survivor: Τα νέα δεδομένα φέρνουν αναταράξεις στις δύο ομάδες

Σασμός: Τι εξελίξεις θα φέρει η επιστροφή του Ρούσσου στην Άνω Ποριά;

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας «καίει» τον Νίκο Μάνεση για τα νούμερα τηλεθέασης: «Τι αλαζονεία είναι αυτή;»

Άρης Καβατζίκης: «Δεν έχω θρηνήσει ακόμα τον αδελφό και τη μητέρα μου»