Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, για οικονομικές ατασθαλίες

17:00 - 11/06/2023

Συνελήφθη η Νίκολα Στέρτζον η πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας στο πλαίσιο της έρευνας για τα οικονομικά του κόμματος SNP. Υπενθυμίζεται πως η Στέρτζον παραιτήθηκε τον Φεβρουάριο, ενώ τον Απρίλιο ο σύζυγός της είχε συλληφθεί για οικονομικό σκάνδαλο.   To άρθρο Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, για οικονομικές ατασθαλίες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σκωτία: Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός Νίκολα Στέρτζον

Ερευνάται για υπόθεση που αφορά υπεξαίρεση ποσού από τα ταμεία του Εθνικού Κόμματος Σκωτίας (SNP), του οποίου υπήρξε επικεφαλής.

Διαβάστε το στο tovima

Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζιον

Η Νίκολα Στέρτζιον συνελήφθη στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας για τα οικονομικά του κόμματος SNP, ανέφεραν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής τα βρετανικά ΜΜΕ. Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας της Σκωτίας δήλωσε: «Μια 52χρονη γυναίκα συνελήφθη σήμερα, Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, ως ύποπτη σε σχέση με την εν εξελίξει έρευνα για τη χρηματοδότηση και τα οικονομικά […] Το άρθρο Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζιον εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σκωτία: Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός Νίκολα Στέρτζον

Η πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας για τα οικονομικά του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας (SNP). Η κ. Στέρτζιον παραιτήθηκε από πρωθυπουργός της Σκωτίας τον Μάρτιο,… Σκωτία: Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός Νίκολα Στέρτζον - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας – Γιατί κατηγορείται η Νίκολα Στέρτζιον

Για οικονομικές ατασθαλίες συνελήφθη η Νίκολα Στέρτζιον (Nicola Sturgeon), πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας λίγο καιρό μετά τη σύλληψη και του συζύγου της για τον ίδιο λόγο.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Σκωτία: Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός Νίκολα Στέρτζον στο πλαίσιο έρευνας για τη χρηματοδότηση του κόμματος SNP

Εκτός από τις συλλήψεις, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε μια σειρά ακινήτων, συμπεριλαμβανομένου του σπιτιού των Μέρελ και της Στέρτζον. The post Σκωτία: Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός Νίκολα Στέρτζον στο πλαίσιο έρευνας για τη χρηματοδότηση του κόμματος SNP appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας

Η πρώην πρωθυπουργός Σκωτίας Νίκολα Στέρτζον συνελήφθη και τελεί υπό αστυνομικό κράτηση, στο πλαίσιο μιας έρευνας για τη χρηματοδότηση και τα οικονομικά του κόμματος SNP, ανακοίνωσε η Αστυνομία της Σκωτίας. Η Αστυνομία της Σκωτίας ανέφερε ότι η πρώην αρχηγός του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας (SNP) - η οποία παραιτήθηκε από τη θέση της νωρίτερα το Το άρθρο Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Σκωτία: Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός, Νίκολα Στέρτζιον

Συνελήφθη στο σπίτι της την Κυριακή η πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζιον, σχετικά με την εν εξέλιξη έρευνα των Αρχών για τα οικονομικά του κόμματος της, του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας (SNP).

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, για οικονομικές ατασθαλίες

Συνελήφθη η Νίκολα Στέρτζον, η πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας, στο πλαίσιο έρευνας για τα οικονομικά του κόμματος SNP και την κατασπατάληση 600.000 λιρών. Υπενθυμίζεται πως η Στέρτζον παραιτήθηκε τον Μάρτιο, ενώ τον Απρίλιο ο σύζυγός της είχε συλληφθεί για την ίδια υπόθεση. Σύμφωνα με το SkyNews, η σύλληψη της Νίκολα Στέρτζον έγινε το μεσημέρι της Κυριακής (11.6.2023), […] The post Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, για οικονομικές ατασθαλίες appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζιον

H πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζιον, συνελήφθη εν μέσω έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη για τη χρηματοδότηση του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας (SNP). Η αστυνομία της Σκωτίας επιβεβαίωσε ότι μια 52χρονη ήταν υπό κράτηση, αλλά δεν επιβεβαίωσε αμέσως την ταυτότητά της. Η γυναίκα συνελήφθη «ως ύποπτη σε σχέση με την εν εξελίξει έρευνα για […] Το άρθρο Συνελήφθη η πρώην πρωθυπουργός της Σκωτίας Νίκολα Στέρτζιον εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι