Έφυγε από τη ζωή ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

11:46 - 12/06/2023

Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 86 ετών στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε της Ρώμης, αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera. Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από την ζωή ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο γνωστός στην Ιταλία κυρίως με το ψευδώνυμο Cavaliere (σ.σ Ιππότης) υπήρξε μία χαρισματική αλλά και αμφιλεγόμενη […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ο Ιταλός μεγιστάνας, επιχειρηματίας και πολιτικός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών μετά πολλές περιπέτειες με την […] The post Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ο Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 86 ετών στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου, ο Ιταλός μεγιστάνας, επιχειρηματίας και πολιτικός

Διαβάστε το στο Skai.gr

Ιταλία: Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ένας δισεκατομμυριούχος ο οποίος είχε δημιουργήσει τη μεγαλύτερη ιταλική εταιρεία μέσων ενημέρωσης πριν μεταμορφώσει το πολιτικό τοπίο, απεβίωσε σήμερα. Ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος ήταν 86 ετών, υπέφερε από λευχαιμία «εδώ και κάποιο καιρό» και είχε πρόσφατα εμφανίσει λοίμωξη στους πνεύμονες. Το κόμμα Φόρτσα Ιτάλια του Μπερλουσκόνι συμμετέχει στη […] Ιταλία: Απεβίωσε ο πρώην πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Θρήνος στην Ιταλία για τον θάνατο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι (+vids)

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε ηλικία 86 ετών. Ο ιστορικός ηγέτης της Μίλαν και νυν πρόεδρος της Μόντσα, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών. Το τελευταίο διάστημα μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο, στο οποίο πήγε αρχικά στα τέλη Μαρτίου με πόνους στο στήθος. Ο Μπερλουσκόνι διατέλεσε για χρόνια ηγέτης […]

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Την τελευταία του πνοή άφησε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε ηλικία 86 ετών. 

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Πέθανε στα 86 του ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Πέθανε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι. O «καβαλιέρε» απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 86 ετών στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε της Ρώμης, αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Διαβάστε το στο agriniopress.gr

Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Ο Ιταλός μεγιστάνας, επιχειρηματίας και πολιτικός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών μετά πολλές περιπέτειες με την υγεία του. Το τελευταίο διάστημα μπαινόβγαινε στο νοσοκομείο, στο οποίο πήγε αρχικά στα τέλη Μαρτίου με πόνους στο στήθος. Ξαναμπήκε στο νοσοκομείο στις 5/4 με έντονη δύσπνοια, λόγω προβλημάτων στο καρδιακό και αναπνευστικό σύστημα […] The post Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr

Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι σε ηλικία 86 ετών. Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι πέθανε στο νοσοκομείο San Raffaele στο Μιλάνο. Ο αρχηγός της Forza Italia και ιδρυτής της Mediaset ήταν 86 ετών. Ο Μπερλουσκόνι είχε επιστρέψει στο νοσοκομείο San Raffaele την περασμένη Παρασκευή, μετά από μακρά νοσηλεία -45 ημερών- λόγω […] The post Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Σε ηλικία 86 ετών έφυγε από την ζωή ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο γνωστός στην Ιταλία κυρίως με το ψευδώνυμο Cavaliere (σ.σ Ιππότης) υπήρξε μία χαρισματική αλλά και αμφιλεγόμενη χωρίς αμφιβολία προσωπικότητα ειδικά στον τομέα των επιχειρήσεων και της επικοινωνίας, για την Ιταλία. Γεννημένος στις 29 Σεπτεμβρίου του 1936 στο Μιλάνο ο Μπερλουσκόνι έφτασε να γίνει […] Το άρθρο Πέθανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Κλείνει το κέντρο της Αθήνας τη Μ. Τετάρτη λόγω Πρωτομαγιάς – Πορεία παρότι μεταφέρεται η αργία

Το μήνυμα που εμφανίζεται στα κινητά χιλιάδων οδηγών – Γιατί δεν πρέπει να το πατήσεις

Ποιοι θα παίρνουν εκκαθαριστικό χωρίς να κάνουν φορολογική δήλωση

Απίθανο περιστατικό: Αλιγάτορας «σταμάτησε» πτήσεις!

Αφηνιασμένα άλογα του Βασιλικού Ιππικού προκάλεσα πανικό! (βίντεο)

ΙΣΑ: Ζητά την άμεση θεσμοθέτηση της δυνατότητα ιδιωτών γιατρών να ασκούν έργο στο ΕΣΥ