Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έγινε μια άγρια κανιβαλική επίθεση στον σύντροφό μου»

12:00 - 15/06/2023

Καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ήταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν στο ψηφοδέλτιο του κόμματός της και την ένταξη του συντρόφου της Διαμαντή Καραναστάση σε αυτό που προκάλεσαν αντιδράσεις. «Είναι μια επίθεση που έγινε σε μένα, άγρια και προσωπική. Δέχτηκα μια επίθεση ως γυναίκα αρχηγός κόμματος. Επιχειρήθηκε μια σύγχυση της […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έγινε άγρια κανιβαλική επίθεση στον σύντροφό μου»

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η νομικός, πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και ιδρύτρια της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη σήμερα Πέμπτη (15/6)  στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σύντροφό της Διαμαντή Καραναστάση ενώ απάντησε και για τα σχόλια τα οποία δέχθηκε μετά την ένταξή του στο ψηφοδέλτιο της «Πλεύσης Ελευθερίας». «Είναι μια […] Το άρθρο Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έγινε άγρια κανιβαλική επίθεση στον σύντροφό μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»