Τζόνι Ίργουϊν: Η εξομολόγηση του παρουσιαστή του BBC για τον καρκίνο σε τελικό στάδιο – «Θέλω οι άνθρωποι να μάθουν από τα λάθη μου»

01:00 - 21/06/2023

Ο διάσημος παρουσιαστής του BBC, Τζόνι Ίργουϊν, τα τελευταία χρόνια δίνει μάχη με τον καρκίνο κι έπειτα από την αρχική διάγνωση πως είχε μονάχα «μερικούς μήνες ζωής», τώρα θέλει να γίνει παράδειγμα ώστε να μάθουν οι άνθρωποι από τα λάθη του. Στα 49 του χρόνια, ο Ίργουϊν, πατέρας τριών παιδιών, διαγνώστηκε με καρκίνο του πνεύμονα που εξαπλώθηκε στον εγκέφαλό του. Πλέον βρίσκεται σε τελικό στάδιο και οι γιατροί του δίνουν λίγους ακόμη μήνες ζωής. «Δεν ξέρω πόσος καιρός μου έχει μείνει, αλλά προσπαθώ να παραμένω θετικός και η στάση μου είναι ότι ζω με τον καρκίνο και δεν πεθαίνω από αυτόν. Θέλω να δημιουργήσω αναμνήσεις και να απαθανατίσω αυτές τις στιγμές με την οικογένειά μου γιατί η πραγμ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας