Survivor All Star: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση

08:00 - 21/06/2023

Ακόμη ένα ανατρεπτικό επεισόδιο του Survivor All Star, προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 20/6 μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης έγινε ατομικό και οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι με στόχο τον μεγάλο τελικό. Στο χθεσινό επεισόδιο νικήτρια της ατομικής ασυλίας αναδείχθηκε μετά […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος – «Πρέπει να είναι χιούμορ αυτό»

«Παγωμάρα» επικράτησε στο Συμβούλιο του Νησιού μόλις ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από το Surviror All Star αποχωρεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ένα από τα μεγάλα φαβορί του Surviror All Star έμελλε να είναι ο παίκτης που το τηλεοπτικό κοινό έδωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους, σε σχέση με τους άλλους δυο υποψήφιους για αποχώρηση, τον Νίκο ... Περισσότερα To άρθρο Survivor All Star: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος – «Πρέπει να είναι χιούμορ αυτό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Survivor All Star: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος – «Αποκλείεται, μου κάνεις χιούμορ»

Το παιχνίδι στο Survivor All Star έγινε ατομικό, οι ισορροπίες άλλαξαν εντελώς μεταξύ των παικτών και To άρθρο Survivor All Star: Αποχώρησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος – «Αποκλείεται, μου κάνεις χιούμορ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»