Παράσταση από το Λύκειον Ελληνίδων Καλαμάτας: «Τάκου - τάκου ο αργαλειός μου, τάκου κι έρχεται ο καλός μου»

17:46 - 21/06/2023

Την ετήσια παράστασή του με τίτλο «Τάκου - τάκου ο αργαλειός μου, τάκου κι έρχεται ο καλός μου» θα παρουσιάσει σήμερα στις 9 μ.μ. το Λύκειον Ελληνίδων Καλαμάτας, στο θέατρο του Κάστρου Καλαμάτας. «Σήμερα, ο αργαλειός, που έντυσε, σκέπασε και έστρωσε τους ανθρώπους και το σπιτικό τους χιλιάδες χρόνια, χάθηκε και μαζί του χάθηκε και η οικιακή οικονομία. Παρ΄ όλα αυτά, υπάρχουν εραστές της υφαντικής, της κεντητικής και της πλεκτικής τέχνης που ψάχνουν στα σεντούκια και στις αγορές για να βρουν καλλιτεχνικές δημιουργίες του παρελθόντος. Το Λύκειον των Ελληνίδων Καλαμάτας, υπηρετώντας το λαϊκό πολιτισμό με σεβασμό και μεράκι, θα τραγουδήσει και θα χορέψει τον αργαλειό» τονίζεται. ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ Xορ

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftheriaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftheriaonline.gr

ΗΠΑ: Υπάρχουν 50% πιθανότητες το 2023 να είναι η πιο ζεστή χρονιά που έχει καταγραφεί ποτέ, τονίζει αμερικανική υπηρεσία

Πρόγραμμα «Σπίτι μου»: Ξεκινούν οι αιτήσεις για νέους 25-39 ετών (Βίντεο)

Γεραπετρίτης: Η ελληνική δικαιοσύνη θα κρίνει αμερόληπτα και με σεβασμό των δικαιωμάτων των προφυλακισθέντων

Τζανάκης: Η παραλλαγή ERIS θα επιφέρει μια αναστάτωση ακόμη μεγαλύτερη το φθινόπωρο (Βίντεο)

Μεσσηνία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προς τη μονή Βουλκάνου

Νικόλαος Γιαλούρης