Με τη βοήθεια των γραφικών, ο Νίκος Ευαγγελάτος μπήκε στο υποβρύχιο «Titan» και… βούτηξε στο ναυάγιο του Τιτανικού!

19:37 - 21/06/2023

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και… ενός καλού γραφίστα, έχουμε δει τον Νίκο Ευαγγελάτο να μας «ταξιδεύει» με τον δικό του τρόπο στα σημαντικότερα θέματα της επικαιρότητας. Χάρη στα γραφικά της εκπομπής «Live News», με τον ίδιο τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή να γίνεται μέρος του απίθανου σκηνικού που στήνεται, καθημερινά, μέσα από τη συχνότητα του Mega, ο […] The post Με τη βοήθεια των γραφικών, ο Νίκος Ευαγγελάτος μπήκε στο υποβρύχιο «Titan» και… βούτηξε στο ναυάγιο του Τιτανικού! appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Ευαγγελάτος: Μπήκε στο υποβρύχιο «Titan» και… βούτηξε στο ναυάγιο του Τιτανικού!

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και... ενός καλού γραφίστα, έχουμε δει τον Νίκο Ευαγγελάτο να μας «ταξιδεύει» με τον δικό του τρόπο στα σημαντικότερα θέματα της επικαιρότητας. Χάρη στα γραφικά της εκπομπής «Live News», με τον ίδιο τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή να γίνεται μέρος του απίθανου σκηνικού που στήνεται, καθημερινά, μέσα από τη συχνότητα του Mega, ο Νίκος Ευαγγελάτος έχει «μπει» στη φυλακή και το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχει ανέβει σε κατεστραμμένη γέφυρα στον πόλεμο στην Ουκρανία, έχει βρεθεί ακόμα και πάνω σε αστεροειδή, έχει «υποδεχτεί» τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο πλατό, έχει περπατήσει στη θάλασσα της Οδησσού... Πρόσφατα, ο Νίκος Ευαγγελάτος «μπήκε» στο Βασιλικό Κοιμητήριο Τ

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”