Δολοφονία στην Κω: Ο 32χρονος έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια για να σβήσει τα αποτυπώματα

07:46 - 24/06/2023

Ο φερόμενος δολοφόνος της Αναστάζια στην Κω «είχε κάνει αναζήτηση στην Google "πώς να σβήσεις ίχνη από πτώμα"», σύμφωνα με τις Αρχές.Μια φρικιαστική αποκάλυψη για τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω ήρθε στο φως της δημοσιότητας, την Παρασκευή (23/06), στο MEGA καθώς ο 32χρονος έκοψε τα δάχτυλα του θύματος προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Γιάννης  Κατσιαμάκας, ο 32χρονος είχε κόψει κάποια από τα δάχτυλα της Αναστάζια προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολη την ταυτοποίηση της σορού. Χαρακτηριστικά, ο Γιάννης Κατσιαμάκας ανέφερε: «Ο φερόμενος ως δράστης φρόντισε να δια

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γυναικοκτονία στην Κω: Ο 32χρονος έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια για να σβήσει τα αποτυπώματα

Ο φερόμενος ως δράστης φρόντισε να διαγράψει από το κινητό του όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία

Διαβάστε το στο tanea.gr

Κως: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος -«Έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια για να σβήσει τα αποτυπώματα»

Για αρπαγή, ανθρωποκτονία από πρόθεση και βιασμό κατηγορείται ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός, ο οποίος φέρεται να στραγγάλισε την 27χρονη Αναστάζια Ρουμπίνσκα, αφού πρώτα την κακοποίησε σεξουαλικά.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Δολοφονία στην Κω: Βρέθηκε DNA στα νύχια της Αναστάζια - Τι έδειξε η κάμερα από το γειτονικό σπίτι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας που θα λύσουν το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, βρέθηκε DNA στα νύχια της…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Δολοφονία στην Κω: «Ο Μπαγκλαντεσιανός έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια για να σβήσει τα αποτυπώματα»

Μια αποκάλυψη για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω έφερε στο φως της δημοσιότητας το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ Γιάννης Κατσιαμάκας είπε ότι ο 32χρονος είχε κόψει κάποια από τα δάχτυλα της Αναστάζια προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολη […] The post Δολοφονία στην Κω: «Ο Μπαγκλαντεσιανός έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια για να σβήσει τα αποτυπώματα» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Δολοφονία 27χρονης: Ο 32χρονος έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια για να σβήσει τα αποτυπώματα!

Μια φρικιαστική αποκάλυψη για τη δολοφονία της Αναστάζια στην Κω ήρθε στο φως της δημοσιότητας, την Παρασκευή (23/06), στο MEGA καθώς ο 32χρονος έκοψε τα δάχτυλα του θύματος προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., Γιάννης Κατσιαμάκας, ο 32χρονος είχε κόψει κάποια από τα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δολοφονία στην Κω: Βρέθηκε DNA στα νύχια της Αναστάζια - Τι έδειξε η κάμερα από το γειτονικό σπίτι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας που θα λύσουν το μυστήριο γύρω από τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Δολοφονία στην Κω: «Ο Μπαγκλαντεσιανός έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια για να σβήσει τα αποτυπώματα»

Μια αποκάλυψη για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω έφερε στο φως της δημοσιότητας το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη. Ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ Γιάννης Κατσιαμάκας είπε ότι ο 32χρονος είχε κόψει κάποια από τα δάχτυλα της Αναστάζια προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα και να κάνει πιο δύσκολη […] The post Δολοφονία στην Κω: «Ο Μπαγκλαντεσιανός έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια για να σβήσει τα αποτυπώματα» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Κως: Ο 32χρονος έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια για να σβήσει τα αποτυπώματα

Μια νέα σοκαριστική αποκάλυψη για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω έφερε στο φως της δημοσιότητας το βράδυ της Παρασκευής η εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Ο απόστρατος Αξιωματικός της ΕΛΑΣ, Γιάννης Κατσιαμάκας ανέφερε ότι ο 32χρονος είχε κόψει κάποια από τα δάχτυλα της Αναστάζια προκειμένου να σβήσει τα αποτυπώματα. «Ο φερόμενος ως δράστης φρόντισε να διαγράψει […] The post Κως: Ο 32χρονος έκοψε τα δάχτυλα της Αναστάζια για να σβήσει τα αποτυπώματα appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά