Έντονη αντίδραση Εμπαπέ για το θάνατο 17χρονου από πυρά αστυνομικού

15:46 - 28/06/2023

Έντονη αντίδραση Εμπαπέ για το θάνατο 17χρονου από πυρά αστυνομικού 28/06/2023 «Πονάω για τη Γαλλία μου» έγραψε σήμερα στο Twitter ο Κιλιάν Εμπαπέ, λίγες ώρες μετά την δολοφονία ενός 17χρονου που τραυματίστηκε θανάσιμα από αστυνομικό, κοντά στο Παρίσι, επειδή αρνήθηκε να σταματήσει το αυτοκίνητό του. «Πονάω για τη Γαλλία μου. Μια απαράδεκτη κατάσταση. Όλες μου οι σκέψεις στα αγαπημένα πρόσωπα και την οικογένεια του Ναέλ, αυτό το μικρό αγγελούδι που έφυγε τόσο γρήγορα», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο αστυνομικός που πυροβόλησε τον νεαρό κρατείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως. Ο Γάλλος

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γαλλία: Δεύτερη νύχτα έντασης μετά τη δολοφονία 17χρονου από σφαίρα αστυνομικού

Πάνω από 70 προσαγωγές σε περιοχές της Γαλλίας κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων για τη δολοφονία του 17χρονου Ναέλ από σφαίρα αστυνομικούΈνταση επικράτησε για ακόμα ένα βράδυ στη Γαλλία και συγκεκριμένα στα περίχωρα του Παρισιού μετά από συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την ψυχρή δολοφονία του 17χρονου Νάελ από αστυνομικό επείδη «αρνήθηκε να υπακούσει».  Η ένταση κορυφώθηκε περί τις 23:00 τοπική ώρα στο προάστιο της Ναντέρ, περίπου δεκαπέντε χιλιόμετρα δυτικά από το κέντρο του Παρισιού, όπου δολοφονήθηκε ο έφηβος προχθές Τρίτη το πρωί. Πάνω από δέκα οχήματα της αστυνομίας και κάδοι απορριμμάτων πυρπολήθηκαν και στήθηκαν οδοφράγματα στους δρόμους. Στην πρόσοψη ακινήτου γράφτηκαν με σπρέι οι φράσει

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)