Ντάνιελ Νούρκα: Γιατί να μην μπορώ να εκφράσω και εγώ την άποψή μου για κοινωνικά θέματα;
00:00 - 30/06/2023
Στην καταγωγή του, τον ερχομό του από την Αλβανία στην Ελλάδα και το δύσκολο κομμάτι της γραφειοκρατίας αναφέρθηκε ο ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα ο οποίος φιλοξενήθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ. Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως: «ο πατέρας μου ήρθε από την Αλβανία στην Ελλάδα το 1997, έναν χρόνο αφού γεννήθηκα, μόνος του για να κάνει τα χαρτιά και να βρει, να τακτοποιηθεί, όλα αυτά. Μετά ήρθαμε εγώ, η αδελφή μου και η μητέρα μου. Έχω ελληνική ταυτότητα, έχω πάει στρατό, υπηρέτησα την μαμά πατρίδα και ψήφισα τώρα και τις δυο φορές». «Υπάρχει μια ιδιαίτερη γραφειοκρατία στην Ελλάδα. Δηλαδή εγώ έχω φίλο μου αλβανικής καταγωγής, που έχει γεννηθεί εδώ πέρα, έχει μεγ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ντάνιελ Νούρκα: «Γιατί να μην μπορώ να εκφραστώ για τα κοινωνικά θέματα, επειδή κατάγομαι από την Αλβανία;»
Ο Ντάνιελ Νούρκα έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και αναφέρθηκε στον ερχομό του από την Αλβανία, καθώς και στη γραφειοκρατία στην Ελλάδα. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, ανέφερε: «Ο πατέρας μου ήρθε το 1997 στην Ελλάδα. Έναν χρόνο αφού γεννήθηκα. Ήρθε μόνος του για να κάνει τα χαρτιά […]
Διαβάστε το στο govastileto.gr