Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν με απασχολεί που ο καθένας βαφτίζει μια συνεργασία μου ως σχέση»

23:00 - 02/07/2023

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε τόσο για την ενασχόλησή του με την υποκριτική, αλλά και για όσα ακούγονται σχετικά με τη σχέση του με την Δήμητρα Βαμβακούση. «Έχω πάρει πιστοποίηση από σεμινάριο υποκριτικής στην Ιταλία και πρόσφατα πιστοποίηση ως κασκαντέρ, για να μπορώ να υποδύομαι πολύ περισσότερα πράγματα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»