Σπύρος Μπιμπίλας-Ένταση στον αέρα του Happy Day: Τι απάντησε για το πουκάμισο με παπαγάλους στην ορκωμοσία

09:00 - 04/07/2023

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια και απάντησε και για τα σχόλια που έγιναν για το πουκάμισό του με τους παπαγάλους στην ορκωμοσία της Βουλής. Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στο Happy Day και τον Γιώργο Γιαννούλια και απάντησε και για τα σχόλια που έγιναν για το πουκάμισό του με τους παπαγάλους στην ορκωμοσία της Βουλής. «Δεν με αφορούν οι σχολιασμοί των άλλων ανθρώπων, γιατί ακούω συνέχεια σχόλια από ‘δω και από ‘κει. Εγώ είμαι ο Σπύρος Μπιμπίλας και θα είμαι […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Μπιμπίλας: Ο λόγος που φόρεσε πουκάμισο με παπαγαλάκια στην ορκωμοσία της Βουλής

«Θα είμαι στη Βουλή έτσι όπως με γνωρίζετε, δεν πρόκειται να αλλάξω και να κάνω κάτι άλλο από αυτό που είμαι», ξεκαθάρισε.

Διαβάστε το στο

Σπύρος Μπιμπίλας: Η, σε όποιον αρέσει, απάντηση για το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια – «Το dress code είναι αντιδημοκρατικό» [βίντεο]

Σπύρος Μπιμπίλας: Η ορκωμοσία της νέας Βουλής έλαβε χώρα τη Δευτέρα, (3/7 /2023), με την παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Εκτός από τους πολιτικούς αρχηγούς, τους βουλευτές νεοεκλεγέντες και παλαιότερους, κατέφθασαν στη Βουλή και αρκετοί celebrities βουλευτές. Ένας από αυτούς ήταν και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) κ. Σπύρος Μπιμπίλας. Ο […] Το άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Η, σε όποιον αρέσει, απάντηση για το πουκάμισο με τα παπαγαλάκια – «Το dress code είναι αντιδημοκρατικό» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σπύρος Μπιμπίλας: Παρέμβαση στο Happy Day μετά τα σχόλια για το πουκάμισό του στην ορκωμοσία της Βουλής

Θέμα συζήτησης έγινε σήμερα, Τρίτη 4/7 η επιλογή του Σπύρου Μπιμπίλα να φορέσει ένα πουκάμισο με To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Παρέμβαση στο Happy Day μετά τα σχόλια για το πουκάμισό του στην ορκωμοσία της Βουλής δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μπιμπίλας: Νέα τοποθέτηση για το πουκάμισο με τους παπαγάλους – «Δεν υπάρχει πρωτόκολλο»

Ποικίλα σχόλια προκάλεσε η ενδυματολογική επιλογή του βουλευτή με την Πλεύση Ελευθερίας, Σπύρου Μπιμπίλα, ο οποίος έδωσε το «παρών» στην ορκωμοσία της Βουλής φορώντας ένα πουκάμισο με παπαγάλους. Μάλιστα, ο ίδιος ο οποίος βρέθηκε σε συναυλία χθες βράδυ πήρε θέση και τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Δεν με αφορούν οι σχολιασμοί των άλλων ανθρώπων γιατί ακούω συνέχεια σχόλια από εδώ […] The post Μπιμπίλας: Νέα τοποθέτηση για το πουκάμισο με τους παπαγάλους – «Δεν υπάρχει πρωτόκολλο» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας