Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Τσίπρας θα γυρίσει με άλλο κόμμα»

20:37 - 10/07/2023

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν μιλάει συχνά, αλλά όταν το κάνει εξακολουθεί να μην αφήνει τίποτε να πέσει κάτω. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΘΕΜΑ» αναλύει τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και τα λάθη του Αλέξη Τσίπρα, σε ένα κόμμα που πορευόταν, σύμφωνα με όσα λέει, αυτοσχεδιάζοντας, ενώ δεν υπήρχε team να του λέει την αλήθεια για […] The post Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Τσίπρας θα γυρίσει με άλλο κόμμα» appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Τσίπρας θα γυρίσει με άλλο κόμμα»

Ο Λάκης Λαζόπουλος δεν μιλάει συχνά, αλλά όταν το κάνει εξακολουθεί να μην αφήνει τίποτε να πέσει κάτω. Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο «ΘΕΜΑ» αναλύει τη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και τα λάθη του Αλέξη Τσίπρα, σε ένα κόμμα που πορευόταν, σύμφωνα με όσα λέει, αυτοσχεδιάζοντας, ενώ δεν υπήρχε team να του λέει την αλήθεια για τις δημοσκοπήσεις. Υποστηρίζει ότι αν ο απερχόμενος πρόεδρος επιστρέψει, αυτό θα γίνει με άλλο κόμμα, ως διάδοχο πιθανολογεί την Εφη Αχτσιόγλου, ενώ εξηγεί γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης θριάμβευσε με άνεση. Επίσης, απαντάει στον αν πιστεύει ότι το «φλερτ» με τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα από τις εκπομπές του στοίχισε στον ίδιο και αποκαλύπτει ότι νιώθει λίγο αυτοεξόριστος - όχι όμ

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”