Δανάη Μπάρκα: Το αισχρό μήνυμα που δέχτηκε στα social media και η πληρωμένη απάντηση της παρουσιάστριας
22:09 - 11/07/2023
Η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές από την Σέριφο. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια του
To άρθρο Δανάη Μπάρκα: Το αισχρό μήνυμα που δέχτηκε στα social media και η πληρωμένη απάντηση της παρουσιάστριας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Δανάη Μπάρκα: Το μήνυμα μίσους που έλαβε στο Facebook - Η αποστομωτική απάντησή της
«Ναι, θέλω ψυχολόγο επειδή αγαπάω εμένα» έγραψε η Δανάη Μπάρκα
Διαβάστε το στο Δανάης Μπάρκα: Το χυδαίο χοντροφικό μήνυμα που δέχτηκε και η αποστομωτική απάντηση
Το χυδαίο σχόλιο που δέχθηκε η Δανάη Μπάρκα – «Πας να μας πλασάρεις τα ξύγκια φυσιολογικό και όμορφο»
Διαβάστε το στο Δανάη Μπάρκα: Το χυδαίο σχόλιο που δέχθηκε στο Instagram και η απάντησή της
Η Δανάη Μπάρκα είναι πολύ ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους ακολούθους της στο Instagram διάφορά στιγμιότυπα της καθημερινότητας της και έχει αναπτύξει μια δυνατή σχέση με τους ακολούθους της. Πριν λίγες ώρες η παρουσιάστρια του Mega κοινοποίησε στο Instagram ένα προσβλητικό μήνυμα που δέχθηκε ως παράδειγμα προς αποφυγή, αλλά και την […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΔανάη Μπάρκα: Αναδημοσίευσε ένα απαράδεκτο μήνυμα που δέχτηκε στα social media – «Καταντάς ένα από τα πιο αξιολύπητα άτομα»
Η Δανάη Μπάρκα έγινε αποδέκτης ενός απαράδεκτου μηνύματος στα social media, το οποίο αναδημοσίευσε απαντώντας δημόσια. Το μήνυμα που της έστειλε μια γυναίκα έγραφε: «Έχω σε μεγάλη εκτίμηση τη μητέρα σου. Καλή ηθοποιός και γλυκός άνθρωπος. Και κυρίως αξιοπρεπέστατη. Κρίμα που δεν της έμοιασες. Στην προσπάθειά σου να δείξεις ότι είσαι ακομπλεξάριστη, καταντάς πέρα από […]
The post Δανάη Μπάρκα: Αναδημοσίευσε ένα απαράδεκτο μήνυμα που δέχτηκε στα social media – «Καταντάς ένα από τα πιο αξιολύπητα άτομα» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr