«Νομίζω ότι όλοι θα πεθάνουμε» – Ο καταστροφολόγος της Silicon Valley προειδοποιεί για την Τεχνητή Νοημοσύνη

11:00 - 14/07/2023

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ένας ερευνητής – καταστροφολόγος της Silicon Valley για την ταχεία πρόοδο της τεχνητής νοημοσύνης, λέγοντας ότι οι συνέπειες για τους ανθρώπους μπορεί να είναι τρομακτικές. «Νομίζω ότι δεν είμαστε έτοιμοι, νομίζω ότι δεν ξέρουμε τι κάνουμε και νομίζω ότι όλοι θα πεθάνουμε», είπε ο θεωρητικός της τεχνητής νοημοσύνης Eliezer Yudkowsky, στο Bloomberg News. Ο Yudkowsky, ο οποίος θεωρείται ιδιαίτερα ακραίος στον τομέα της τεχνολογίας, απηχούσε τις ανησυχίες που εκφράστηκαν από ανθρώπους όπως ο Έλον Μασκ και άλλες προσωπικότητες της τεχνολογίας που έκαναν λόγο για μια εξάμηνη παύση στην έρευνα για την τεχνητή νοημοσύνη. Από την πλευρά του ο Μασκ, νωρίτερα αυ

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας