Τριαντάφυλλος για τη φωτιά στη Ρόδο: «Όλο το βράδυ έδιναν μάχη με τις φλόγες στο χωριό μου»
11:09 - 19/07/2023
Πολλά είναι τα πύρινα μέτωπα που έχουν ανοίξει στη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα. Μία από
To άρθρο Τριαντάφυλλος για τη φωτιά στη Ρόδο: «Όλο το βράδυ έδιναν μάχη με τις φλόγες στο χωριό μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τριαντάφυλλος για τη φωτιά στη Ρόδο: «Η οικογένειά μου έδινε μάχη με τις φλόγες στο χωριό μου»
Στις φλόγες έχει τυλιχτεί τις τελευταίες ώρες...
Διαβάστε το στο ZouglaΤριαντάφυλλος για τη φωτιά στη Ρόδο: «Η οικογένειά μου έδινε μάχη με τις φλόγες στο χωριό μου»
Στις φλόγες έχει τυλιχτεί τις τελευταίες ώρες και η περιοχή του Απόλλωνα στη Ρόδο, τον τόπο καταγωγής του Τριαντάφυλλου. Ο Τριαντάφυλλός μέσα από την εκπομπή του «Καλοκαίρι yes», αναφέρθηκε στη φωτιά στη Ρόδο, ενώ στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε και ο γαμπρός του που περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στο νησί των Δωδεκανήσων. «Μιλάω με την […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΤριαντάφυλλος για τη φωτιά στη Ρόδο: «Όλο το βράδυ έδιναν μάχη με τις φλόγες στο χωριό μου»
Ακάθεκτη συνεχίζει από την Τρίτη, 18 Ιουλίου, η φωτιά στη Ρόδος, η οποία, έχει φτάσει στο κέντρο του νησιού, στην περιοχή ανάμεσα σε Απόλλωνα και Λάερμα.
Διαβάστε το στο thebest.grΤριαντάφυλλος: «Όλο το βράδυ έδιναν μάχη με τις φλόγες στο χωριό μου»
Mεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 18/7 στην περιοχή Απόλλωνα της Ρόδου. Η περιοχή τυλίχτηκε στις φλόγες και ο Τριαντάφυλλος μίλησε μέσα από την εκπομπή του «Καλοκαίρι yes», για όσα έζησαν οι κάτοικοι στον τόπο καταγωγής του. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, ενώ στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε και ο γαμπρός του που […]
The post Τριαντάφυλλος: «Όλο το βράδυ έδιναν μάχη με τις φλόγες στο χωριό μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr