Στερεά Ελλάδα : 88χρονος σκότωσε με καραμπίνα την 84χρονης σύζυγό του

09:37 - 21/07/2023

Για τη δολοφονία της 84χρονης συζύγου του συνελήφθη ένας 88χρονος στην Χαλκίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 88χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Πέμπτης στην Χαλκίδα, και συγκεκριμένα στην περιοχή Άσπρο Χώμα Αυλίδας. Όπως φαίνεται από τα πρώτα στοιχεία, πυροβόλησε 2 φορές τη γυναίκα του με καραμπίνα, και τη σκότωσε. Η άτυχη ηλικιωμένη βρέθηκε δεξιά από την […] The post Στερεά Ελλάδα : 88χρονος σκότωσε με καραμπίνα την 84χρονης σύζυγό του appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γυναικοκτονία στην Εύβοια: 88χρονος σκότωσε με καραμπίνα την 84χρονη σύζυγό του

Σοκ έχει προκαλέσει στην Εύβοια η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι όταν ένας 88χρονος σκότωσε με καραμπίνα την 84χρονη σύζυγό του, στην περιοχή Άσπρο Χώμα Αυλίδας.Σοκ έχει προκαλέσει στην Εύβοια η νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι όταν ένας 88χρονος σκότωσε με καραμπίνα την 84χρονη σύζυγό του, στην περιοχή Άσπρο Χώμα Αυλίδας.Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο 88χρονος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη ενώ σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δολοφονία στο Άσπρο Χώμα Χαλκίδας: 88χρονος σκότωσε με καραμπίνα την 84χρονη σύζυγό του

Στα χέρια της ΕΛΑΣ βρίσκεται από χθες 88χρονος που το μεσημέρι της Πέμπτης πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγό του, ετών 84, στο σπίτι τους. Η ηλικιωμένη βρέθηκε νεκρή καθισμένη σε καρέκλα σε κλειστό μπαλκόνι του σπιτιού του ζευγαριού στο Άσπρο Χώμα Χαλκίδας. Ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε την σύζυγό του με δίκαννη καραμπίνα. Πηγή: iefimerida.gr The post Δολοφονία στο Άσπρο Χώμα Χαλκίδας: 88χρονος σκότωσε με καραμπίνα την 84χρονη σύζυγό του appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Εύβοια: Πυροβόλησε με καραμπίνα στο κεφάλι την σύζυγό του

Μια ακόμη γυναικοκτονία καταγράφηκε στην περιοχή της Χαλκίδας όταν ένας ένας 88χρονος άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την 84χρονη σύζυγό του.

Διαβάστε το στο to10.gr

Χαλκίδα: 88χρονος σκότωσε με καραμπίνα την 84χρονη σύζυγο του

Ο 88χρονος έχει εντοπιστεί και κρατείται

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”