Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο

10:09 - 27/07/2023

Ο Ηλίας Μαμαλάκης νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες στο νοσοκομείο. Αρχικά, ο γνωστός chef γνωστοποίησε τη νοσηλεία του μέσα To άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ηλίας Μαμαλάκης: Η νέα ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Ηλίας Μαμαλάκης, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το δωμάτιο όπου βρισκόταν, χωρίς να αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας του και τι ακριβώς συμβαίνει. Την προηγούμενη Πέμπτη σε νέα ανάρτηση στο facebook, ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε ότι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο – «Κοντεύω»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης νοσηλεύεται τις τελευταίες εβδομάδες στο νοσοκομείο. Αρχικά, ο γνωστός chef γνωστοποίησε τη νοσηλεία του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το δωμάτιο όπου βρισκόταν, χωρίς να αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας του και τι ακριβώς συμβαίνει. Στη συνέχεια, την προηγούμενη Πέμπτη σε νέα ανάρτηση στο facebook, […] Το άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο – «Κοντεύω» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ηλίας Μαμαλάκης: Η νέα ανάρτησή του μέσα από το νοσοκομείο 

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Ηλίας Μαμαλάκης και σήμερα το πρωί (27/7) προχώρησε σε μια νέα ανάρτηση. Ο διάσημος μάγειρας, ο οποίος το Σάββατο (15/07) με ανάρτησή του έκανε γνωστό πως νοσηλεύεται, επέστρεψε πριν λίγες ημέρες στα social media και με ένα νέο post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέφερε πως είναι καλύτερα αλλά όχι […] The post Ηλίας Μαμαλάκης: Η νέα ανάρτησή του μέσα από το νοσοκομείο  appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Ηλίας Μαμαλάκης: Τα νεότερα για την υγεία του

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Ηλίας Μαμαλάκης μετά την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας του. Πάλι νοσοκομείο. Μέσα στο καλοκαίρι. Τα ταξίδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν. Θα μείνω αρκετά τουλάχιστον βδομάδα. Αρκεί να βγω κύριος», είχε αναφέρει στις 15 Ιουλίου όταν γνωστοποίησε τη νοσηλεία του. Πέντε ημέρες αργότερα είχε ενημερώσεις τους διαδικτυακούς του φίλους που ανυπομονούσαν […] The post Ηλίας Μαμαλάκης: Τα νεότερα για την υγεία του appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»