Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν ξέρω πόσο πένθος αντέχουμε ακόμη»
11:09 - 27/07/2023
Η Μαίρη Συνατσάκη με αναρτήσεις στο instagram ενημερώνει τους χρήστες των social media για ομάδες και
To άρθρο Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν ξέρω πόσο πένθος αντέχουμε ακόμη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαίρη Συνατσάκη για φωτιές: «Δεν ξέρω πόσο πένθος αντέχουμε ακόμη»
Η Μαίρη Συνατσάκη με αναρτήσεις στο instagram ενημερώνει τους χρήστες των social media για ομάδες και διαδικτυακούς λογαριασμούς στους οποίους μπορούν να απευθυνθούν για να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους, αλλά και τα ζώα. Η γνωστή youtuber – επιχειρηματίας ζητά συγγνώμη που δεν μπορεί να αναδημοσιεύει συχνά νέες αναρτήσεις για άμεση ανάγκη, αφού πλέον στην καθημερινότητά της […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαίρη Συνατσάκη: “Δε ξέρω πόσο πένθος αντέχουμε ακόμη”
Η Μαίρη Συνατσάκη είναι έντονα ευαισθητοποιημένη στα κοινωνικά ζητήματα και ιδιαίτερα για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας, με τις καταστροφικές πυρκαγιές και τον άδικο χαμό των πιλότων των Ενόπλων Δυνάμεων. Με ανάρτησή της στο Instagram, ζητά συγνώμη που δεν ανεβάζει συχνά πληροφορίες για ομάδες και διαδικτυακούς λογαριασμούς, στους οποίους μπορούν να […]
The post Μαίρη Συνατσάκη: “Δε ξέρω πόσο πένθος αντέχουμε ακόμη” appeared first on InStyle.
Διαβάστε το στο instyle.gr