Λουτσέσκου: «Η ομάδα μου έδωσε τον λόγο να έχω πολλή αυτοπεποίθηση»

22:46 - 27/07/2023

Λουτσέσκου: «Η ομάδα μου έδωσε τον λόγο να έχω πολλή αυτοπεποίθηση» 27/07/2023 Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με την Μπεϊτάρ στην Τούμπα στον πρώτο αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας στην κάμερα της NOVA τόνισε πως ο τρόπος που έπαιξε η ομάδα του τον έκανε να αισιοδοξεί για τη συνέχεια. Αναλυτικά όσα δήλωσε: Για το τι σκέφτεται μετά το ματς: "Για πρώτη φορά σε αυτή την περίοδο προετοιμασίας, η ομάδα μου μου έδωσε τον λόγο να έχω πολλή αυτοπεποίθηση, να την πιστέψω. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δώσαμε ενέργεια, δώσαμε μάχες απέναντι σε μία ομάδα που αμύνθηκε πάρα πολύ βαθιά. Εμε

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουτσέσκου: «Η εικόνα της ομάδας μου δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρά το ανεπιτυχές αποτέλεσμα κόντρα στην Μπεϊτάρ δήλωσε πως έχει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Αναλυτικά τα όσα είπε: «Είναι η πρώτη φορά στην καλοκαιρινή αυτή προετοιμασία που αισθάνομαι αυτοπεποίθηση από την ομάδα. Για πρώτο παιχνίδι δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δώσαμε μάχες και ενέργειες, απέναντι σε μία ομάδα που αμύνθηκε βαθιά. Εμείς είχαμε παίκτες που […] The post Λουτσέσκου: «Η εικόνα της ομάδας μου δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια» appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)