Γιώργος Πατούλης: Εντελώς λανθασμένα χόρεψα ζεϊμπέκικο, ζητώ συγγνώμη

20:58 - 28/07/2023

«Εντελώς λανθασμένα χόρεψα ζεϊμπέκικο. Ήταν μια κακιά στιγμή, ζητώ συγγνώμη», ανέφερε, μιλώντας στον Alpha, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, μετά το βίντεο που κυκλοφορήσε και τον δείχνει να χορεύει ζεϊμπέκικο. Έπειτα από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ζήτησε συγνώμη για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης χθες το βράδυ, […] Το άρθρο Γιώργος Πατούλης: Εντελώς λανθασμένα χόρεψα ζεϊμπέκικο, ζητώ συγγνώμη εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Πατούλης: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο, ήταν μια κακιά στιγμή»

Δυσαρέσκεια έχει επικρατήσει για τα πλάνα που κυκλοφορούν στα social media, όπου ο Γιώργος Πατούλης χορεύει ζεϊμπέκικο σε εκδήλωση στο […] The post Γιώργος Πατούλης: «Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για το ζεϊμπέκικο, ήταν μια κακιά στιγμή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Γιώργος Πατούλης: Η συγγνώμη μετά το ζεϊμπέκικο που έγινε viral

Τη δική του απάντησε έδωσε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης μετά το video που κυκλοφόρησε με το ζεϊμπέκικό του στο Ζάππειο. Ο χορός του Γιώργου Πατούλη έγινε viral και ο ίδιος ζήτησε συγγνώμη, δεδομένου ότι η στιγμή ήταν λάθος, μιας και η χώρα τις τελευταίες μέρες δίνει σκληρή μάχη απέναντι στα πύρινα μέτωπα. «Ήταν μια […] The post Γιώργος Πατούλης: Η συγγνώμη μετά το ζεϊμπέκικο που έγινε viral appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Ο Πατούλης χόρεψε ζεϊμπέκικο και μετά το σάλο ζήτησε συγγνώμη…

Σε όλη την πολιτική μου διαδρομή, έχω αποδείξει πως δεν κρύβομαι στα δύσκολα, και έχω το πολιτικό θάρρος να παραδέχομαι και να διορθώνω τα λάθη μου.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά