«Η χώρα των πουλιών»: Θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια στις 2 Αυγούστου στη Ναύπακτο

13:46 - 31/07/2023

Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι της Ειρήνης Ευαγγελάτου «Δρώντων Κάθαρσις» παρουσιάζουν την Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:00’, στον Κήπο του «Ξενία», τη θεατρική παράσταση «Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ», σε παραγωγή του Θεάτρου Κνωσός και διασκευή-σκηνοθεσία του Γιάννη Καλατζόπουλου. Πρόκειται για μία μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια, εμπνευσμένη από τους «ΟΡΝΙΘΕΣ» του Αριστοφάνη. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Λίγα λόγια για το …

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναύπακτος: «Η χώρα των πουλιών», μία παράσταση για όλη την οικογένεια στις 2 Αυγούστου

Ο Δήμος Ναυπακτίας σε συνεργασία με το Θεατρικό Εργαστήρι της Ειρήνης Ευαγγελάτου «Δρώντων Κάθαρσις» παρουσιάζουν την Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2023 και ώρα 21:00’, στον Κήπο του «Ξενία», τη θεατρική παράσταση «Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ», σε παραγωγή του Θεάτρου Κνωσός και διασκευή-σκηνοθεσία του Γιάννη Καλατζόπουλου. Πρόκειται για μία μουσικοθεατρική διαδραστική παράσταση για όλη την οικογένεια, εμπνευσμένη από τους «ΟΡΝΙΘΕΣ» του Αριστοφάνη. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ Λίγα λόγια για το έργο Αντλώντας υλικό από τους σύγχρονους προβληματισμούς του ανθρώπου και τα κοινωνικά φαινόμενα, «Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΠΟΥΛΙΩΝ» δίνει νέα πνοή στο κλασικό έργο διατηρώντας με απόλυτο σεβασμό τις αξίες και το ύφος του Αριστοφάνη. 

Διαβάστε το στο agrinionews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»