O Μπακογιάννης πήγε γήπεδο με την κόρη του: «Σημαντική πρόκριση για Παναθηναϊκό, σε λίγα χρόνια και στον Βοτανικό»

00:00 - 02/08/2023

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, επισκέφθηκε για πρώτη φορά το «Απόστολος Νικολαΐδης» μαζί με την κόρη του Δανάη και πανηγύρισε την πρόκριση του «τριφυλλιού» στο 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, κόντρα στη Ντνίπρο.Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, επισκέφθηκε για πρώτη φορά το «Απόστολος Νικολαΐδης» μαζί με την κόρη του Δανάη και πανηγύρισε την πρόκριση του «τριφυλλιού» στο 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, κόντρα στη Ντνίπρο.«Μια σημαντική πρόκριση για τον Παναθηναϊκό. Μια ακόμα μεγαλύτερη βραδιά για εμένα. Πρώτη φορά με τη Δανάη μου στο γήπεδο. Σε λίγα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κώστας Μπακογιάννης: Μαζί με την κόρη του στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός - Ντνίπρο

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η κόρη του Δανάη παρακολούθησαν παρέα…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Κώστας Μπακογιάννης: Μαζί με την κόρη του στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός – Ντνίπρο

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η κόρη του Δανάη παρακολούθησαν παρέα στη Λεωφόρο τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League Ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα… δύσκολα κόντρα στην Ντνίπρο. Με μαχητική ψυχή, πήρε αυτό που ήθελε (2-2) και με συνολικό σκορ 5-3 πήρε το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. […] The post Κώστας Μπακογιάννης: Μαζί με την κόρη του στη Λεωφόρο για το Παναθηναϊκός – Ντνίπρο appeared first on Tromaktiko.gr.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας