Κούγιας για την επίθεση στην καφετέρια του οπαδού του Παναθηναϊκού: «Τον άφησαν ανυπεράσπιστο»

16:37 - 10/08/2023

Ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του Ι.Τ. φερόμενου ως εμπλεκόμενου στη δολοφονική επίθεση χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο δικηγόρος εξέδωσε σχετικό δελτίο Τύπου για τον πελάτη που ανέλαβε να εκπροσωπήσει, στο οποίο αναφέρονται τα εξής: «Όπως είναι γνωστό, μου ανέθεσε την υπεράσπισή του ο πολύ γνωστός επιχειρηματίας και […] The post Κούγιας για την επίθεση στην καφετέρια του οπαδού του Παναθηναϊκού: «Τον άφησαν ανυπεράσπιστο» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δύο συλλήψεις για την επίθεση σε καφετέρια πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού

Δύο νεαροί άνδρες, οπαδοί της ΑΕΚ, συνελήφθησαν τα ξημερώματα για την επίθεση σε καφετέρια που σημειώθηκε πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού και ανήκει σε έναν από τους συλληφθέντες για συμμετοχή στη φονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Πέμπτης (10.8.2023) ομάδα ατόμων, τα οποία επέβαιναν σε μηχανές έφτασαν στο κατάστημα πίσω ... Περισσότερα To άρθρο Δύο συλλήψεις για την επίθεση σε καφετέρια πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)