Πέθανε η Λιζέτα Νικολάου

10:46 - 11/08/2023

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο για την απώλεια της αγαπημένης τραγουδίστριας. Σε ηλικία 71 ετών πέθανε η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, η οποία νοσηλευόταν σε μη αναστρέψιμη κατάσταση σε κλινική του Πειραιά. Όπως αποκάλυψε η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου, η Λιζέτα Νικολάου έχασε τη μάχη με τη ζωή. «Πόσο κρίμα Πόσο κρίμα. Καλό ταξίδι Λιζετάκι μου, όπως σου …

Διαβάστε Περισσότερα στο agriniopress.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε η Λιζέτα Νικολάου

Έφυγε από τη ζωή, το πρωί της Παρασκευής, η Λιζέτα Νικολάου. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά από σοβαρό ατύχημα.

Διαβάστε το στο tovima

Πέθανε η Λιζέτα Νικολάου

Σε ηλικία 72 ετών έφυγε από τη ζωή η Λιζέτα Νικολάου. Η γνωστή τραγουδίστρια τις τελευταίες μέρες βρισκόταν διασωληνωμένη στη […] The post Πέθανε η Λιζέτα Νικολάου appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πέθανε η Λιζέτα Νικολάου

Έφυγε από τη ζωή στα 72 της χρόνια η σπουδαία τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου. Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή η τραγουδίστρια Ελένη Δήμου μέσα από μια αποχαιρετιστήρια ανάρτηση στο Instagram. «Πόσο κρίμα, πόσο κρίμα, καλό ταξίδι Λιζετάκι μου, όπως σε έλεγα πάντα». Η Λιζέτα Νικολάου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη ΜΕΘ ιδιωτικής κλινικής στον […] The post Πέθανε η Λιζέτα Νικολάου appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Πέθανε η Λιζέτα Νικολάου

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο για την απώλεια της αγαπημένης τραγουδίστριας. Σε ηλικία 71 ετών πέθανε η τραγουδίστρια Λιζέτα Νικολάου, η οποία νοσηλευόταν σε μη αναστρέψιμη κατάσταση σε κλινική του Πειραιά. Η Λιζέτα Νικολάου είχε πέσει από σκάλα καταστήματος, χτυπώντας στο κεφάλι πριν από λίγες ημέρες. Η κατάστασή της κρίθηκε από την πρώτη στιγμή κρίσιμη και […] Το άρθρο Πέθανε η Λιζέτα Νικολάου εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ agriniopress.gr

Παναιτώλιο: Έριξαν μπάζα στις αρδευτικές διώρυγες Δ7 και Δ11

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγρινίου καλεί στην απεργιακή συγκέντρωση της 17ης Απριλίου

Ευρωεκλογές 2024: Αυτοί είναι οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Παναιτωλικός: Χωρίς τρεις η αποστολή για Αστέρα

Συνέχισε την κόντρα με Μικρούτσικο ο Light: «Τον γκούγκλαρα αλλά διαπίστωσα ότι ήταν ο Θάνος, ο Ανδρέας δεν έχει επίπεδο» (video)

Μητροπολίτης Δαμασκηνός: «Έχουμε χρέος να αντιστεκόμαστε στην κάθε είδους αδικία»