Κατερίνα Ζαρίφη: «Ντράπηκα περισσότερο, η ανάγκη σου είναι η ντροπή μου… Διαλύθηκα»

23:00 - 13/08/2023

Μια απρόσμενη, μα και τόσο ξεχωριστή, συνάντηση που είχε πριν λίγες ώρες θέλησε να μοιραστεί η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από τα […] The post Κατερίνα Ζαρίφη: «Ντράπηκα περισσότερο, η ανάγκη σου είναι η ντροπή μου… Διαλύθηκα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Ζαρίφη: «Ντράπηκα περισσότερο, διαλύθηκα»

Μια απρόσμενη συνάντηση είχε χθες η Κατερίνα Ζαρίφη με μια ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία θέλησε να μοιραστεί μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συγκίνησε τους followers της. «Ήρθε σήμερα εκεί που τρώγαμε μια κυρία. «Συγγνώμη» μας λέει «ντρέπομαι τόσο […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Κατερίνα Ζαρίφη: Η συγκινητική ανάρτησή της – «H ανάγκη σου είναι η ντροπή μου… Διαλύθηκα»

Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε η Κατερίνα Ζαρίφη. Η παρουσιάστρια είχε μια συνάντηση με μια ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία θέλησε να μοιραστεί μέσα από τα social media. «Ήρθε σήμερα εκεί που τρώγαμε μια κυρία. «Συγγνώμη» μας λέει «ντρέπομαι τόσο για αυτό που κάνω αλλά χρειάζομαι βοήθεια». Μια γυναίκα 75 χρονών. Η Ελένη. Ντρέπομαι, λέει. Και ντράπηκα […] The post Κατερίνα Ζαρίφη: Η συγκινητική ανάρτησή της – «H ανάγκη σου είναι η ντροπή μου… Διαλύθηκα» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο