«Καλή Παναγιά»: Γιατί επικράτησε αυτή η φράση τον Δεκαπενταύγουστο

23:37 - 14/08/2023

«Καλή Παναγιά»! Μια φράση που λέγεται ως ευχή για τον Δεκαπενταύγουστο και έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις σχετικά με το αν είναι σωστή, αν συνάδει με τον Χριστιανισμό ή απλώς αν είναι σωστή η λάθος. Ο Δεκαπενταύγουστος είναι αύριο Τρίτη, η γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου, γνωστός και ως «το Πάσχα του καλοκαιριού». Αποτελεί την κορύφωση του καλοκαιριού και […] The post «Καλή Παναγιά»: Γιατί επικράτησε αυτή η φράση τον Δεκαπενταύγουστο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πώς θα πληρωθούν όσοι εργαστούν τον Δεκαπενταύγουστο

Για τον τρόπο αμοιβής των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα που θα εργαστούν σήμερα την αργία του Δεκαπενταύγουστου τοποθετήθηκε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ), δίνοντας διευκρινήσεις μέσω σχετικής ανακοίνωσης. Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει η Συνομοσπονδία σε σχετική της ανακοίνωση «η 15η Αυγούστου ανήκει στις υποχρεωτικές αργίες, κατά τις οποίες απαγορεύεται η απασχόληση των μισθωτών, καθώς και […] The post Πώς θα πληρωθούν όσοι εργαστούν τον Δεκαπενταύγουστο appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

«Καλή Παναγιά»: Γιατί επικράτησε αυτή η φράση τον Δεκαπενταύγουστο

«Καλή Παναγιά»! Μια φράση που λέγεται ως ευχή για τον Δεκαπενταύγουστο και έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις σχετικά με το αν είναι σωστή, αν συνάδει με τον Χριστιανισμό ή απλώς αν είναι σωστή η λάθος. Ο Δεκαπενταύγουστος είναι αύριο Τρίτη, η γιορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου, γνωστός και ως «το Πάσχα του καλοκαιριού». Αποτελεί την κορύφωση …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”