Νατάσα Θεοδωρίδου: «Συγγνώμη που κάνω ότι φεύγω, δεν είμαι αγενής»

13:00 - 16/08/2023

Τη Νατάσα Θεοδωρίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes και ο ρεπόρτερ Ηλίας Σκουλάς.Τη Νατάσα Θεοδωρίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes και ο ρεπόρτερ Ηλίας Σκουλάς.Μάλιστα, η δημοφιλής τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τα μουσικά talent shows που επιστρέφουν τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο λόγω πίεσης χρόνου δεν μπόρεσε να κάνει περισσότερες δηλώσεις. Αρχικά, η Νατάσα Θεοδωρίδου είπε πως: «Είστε όλοι φανταστικοί. Είναι ο Τριαντάφυλλος ε; Τριανταφυλλάκο μου, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νατάσα Θεοδωρίδου: «Συγγνώμη που κάνω ότι φεύγω, δεν είμαι αγενής»

Τη Νατάσα Θεοδωρίδου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι Yes και ο ρεπόρτερ Ηλίας Σκουλάς. Η δημοφιλής τραγουδίστρια ρωτήθηκε για […] The post Νατάσα Θεοδωρίδου: «Συγγνώμη που κάνω ότι φεύγω, δεν είμαι αγενής» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Νατάσα Θεοδωρίδου: "Συγγνώμη που κάνω ότι φεύγω, δεν είμαι αγενής"

Οι ευχές στον Τριαντάφυλλο και η αναφορά στα μουσικά talent shows

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας