Στ. Πέτσας: Ενοίκιο στους ιδιοκτήτες των χώρων που θα γίνουν οι κλειστές δομές
12:48 - 13/02/2020
Η κυβέρνηση έκανε εξαντλητικό διάλογο 2,5 μηνών με τους φορείς των νησιών για τα κλειστά κέντρα, τόνισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, προσθέτοντας ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να προχωρήσει η υλοποίηση.
Διευκρίνισε ότι δεν αιφνιδιάστηκε κανείς, καθώς από την πρώτη στιγμή συζητούσαν για συγκεκριμένες περιοχές.
Ο κ. Πέτσας δήλωσε ότι υπήρξε καθυστέρηση όσον αφορά στις κλειστές δομές, σημειώνοντας ότι έπρεπε να ολοκληρωθεί ο διάλογος με τους φορείς.
Ο εκπρόσωπος εκτίμησε ότι η Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου και οι Δήμαρχοι των νησιών δεν θα επιμείνουν στην απόφαση τους να σταματήσουν την επαφή τους με την Κυβέρνηση.
Για την επίταξη, τόνισε ότι από την στιγμή που δε
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέτσας: Θα λάβουν ενοίκιο οι ιδιοκτήτες των χώρων που θα δημιουργηθούν οι κλειστές δομές
«Η κυβέρνηση έκανε εξαντλητικό διάλογο 2,5 μηνών με τους φορείς των νησιών για τα κλειστά κέντρα αλλά πρόσθεσε ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να προχωρήσει η υλοποίηση» σημείωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο Στέλιος Πέτσας σχετικά με την επίταξη περιοχών για τη δημιουργία κλειστών κέντρων φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.
The post Πέτσας: Θα λάβουν ενοίκιο οι ιδιοκτήτες των χώρων που θα δημιουργηθούν οι κλειστές δομές appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.gr