Πέθανε ξαφνικά 45χρονος Ρουμάνος μετά από βραδινή έξοδο

15:37 - 19/08/2023

Μια νύχτα γεμάτη διασκέδαση και ξεγνοιασιά στα Μάλια  εξελίχθηκε σε τραγωδία, όταν ένας 45χρονος Ρουμάνος άφησε αναπάντεχα την τελευταία του πνοή. Ο 45χρονος άνδρας, βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου (19/08). Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, ο άτυχος Ρουμάνος είχε προβλήματα υγείας, καθώς είχε πάθει έμφραγμα το 2020 και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Η βραδιά που κατέληξε σε τραγωδία, ξεκίνησε με διασκέδαση και οινοποσία μαζί με φίλους. Κατά τη διάρκεια […] The post Πέθανε ξαφνικά 45χρονος Ρουμάνος μετά από βραδινή έξοδο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο lamianow.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ξαφνικά 45χρονος στην Κρήτη – Μετά από νυχτερινή διασκέδαση

Νεκρός έπεσε ένας Ρουμάνος τουρίστας στα Μάλια της Κρήτης ύστερα από νυχτερινή διασκέδαση με τη σύζυγό του σε μπαρ της περιοχής. Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ξενοδοχείο στο τουριστικό θέρετρο του Ηρακλείου, με τον μεσήλικα να χάνει τη ζωή του υπό άγνωστες προς το παρόν συνθήκες. Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα λεπτά περίπου στις 3 τα […] The post Πέθανε ξαφνικά 45χρονος στην Κρήτη – Μετά από νυχτερινή διασκέδαση appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lamianow.gr

«Θρυλικό» break στην Βαρκελώνη

Λαμία : “Που πήγαν 16.5 εκατομμύρια ευρώ;” – διαχειριστικό έλεγχο για την προηγούμενη δημοτική αρχή ανακοίνωσε ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Βίντεο)

Βασίλης Γραμμένος για την επίθεση στη Βουλή: «Δεν πρόλαβα να αντιδράσω ούτε να μιλήσω»

Στα ύψη η τιμή των πρώιμων κερασιών από το Φραντζή / Τι λέει ο Πρόεδρος των παραγωγών – BINTEO

Στα ύψη η ενδοοικογενειακή βία στην Εύβοια: Μόνο στη Χαλκίδα σημειώθηκαν 22 περιστατικά – ΒΙΝΤΕΟ

Τσικνής: “Θα έπρεπε να είναι εκτός πινάκων ο Κατσικογιάννης – Μας γυρίζει στα πέτρινα χρόνια η σημερινή διαιτησία”