#Μάλια

Αποκαθίσταται το Μινωικό Ανάκτορο στα Μάλια

patrasevents.gr
Μνημείο της Unesco, βάλλεται από την κλιματική κρίση
03:53 13/04/2024

ΥΠΠΟ: Αποκαθίσταται το Μινωικό Ανάκτορο στα Μάλια

protagon.gr
Ο αρχαιολογικός χώρος στα Μάλια απειλείται από την κλιματική κρίση και ήδη έχει πληγεί από πλημμύρες. Το υπουργείο Πολιτισμού δρομολογεί την αντιπλημμυρική θωράκιση του μνημείου, με πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης The post ΥΠΠΟ: Αποκαθίσταται το Μινωικό Ανάκτορο στα Μάλια appeared first on Protagon.gr.
12:09 10/04/2024

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Παίρνει εξιτήριο ο 34χρονος Δημήτρης - Είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι

Παραπολιτικά
Το βλήμα που είχε δεχτεί ο άνδρας από τα Μάλια δεν είχε εξέλθει του κρανίου, αλλά είχε παραμείνει κολλημένο στον εγκέφαλό του, καθώς είχε σταματήσει πάνω σε οστό, ενώ υπήρχε μόνο τραύμα εισόδου, γεγονός που έκανε την επέμβαση περίπλοκη.
18:00 21/01/2024

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Πήρε εξιτήριο ο ένας από τους τρεις Κρητικούς – Στη φυλακή ο 33χρονος συνοδηγός του πιστολέρο

Newsique.gr
Εξιτήριο από το νοσοκομείο πήρε ο 28χρονος Γιάννης από τα Μάλια της Κρήτης, ένας εκ των τριών τραυματιών από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι. Είχε ένα τραύμα επιδερμικό στον κρόταφο και κρίθηκε ότι η κατάσταση της υγείας του ήταν τέτοια ώστε μπορούσε να βγει. Σύμφωνα με το MEGA, ο δεύτερος τραυματίας, ο 28χρονος […] Το άρθρο Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Πήρε εξιτήριο ο ένας από τους τρεις Κρητικούς – Στη φυλακή ο 33χρονος συνοδηγός του πιστολέρο εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
23:58 20/12/2023

Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο Δημήτρης, του αφαιρέθηκε η σφηνωμένη σφαίρα στο κεφάλι

eretikos.gr
Γκάζι: Πραγματοποιήθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 34χρονος από τα Μάλια, ο οποίος πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν με την παρέα του στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου, 16 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα του creta24.gr, το χειρουργείο στέφθηκε από επιτυχία, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να αφαιρούν την σφαίρα που ήταν σφηνωμένη στο […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
08:58 19/12/2023

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος

filathlos.gr
Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος 18/12/2023 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 34χρονος Δημήτρης από τα Μάλια, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν με την παρέα του στο Γκάζι, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Creta24», το χειρουργείο πήγε καλά, οι γιατροί που κατάφεραν να αφαιρέσουν την σφαίρα που ήταν σφηνωμένη στο κεφάλι του αισιοδοξούν, ενώ περιμένουν να περάσουν τα πρώτα εικοσιτετράωρα μετά την επέμβαση, για να μπορέσουν να επανεκτιμήσουν την κατάσταση της υγείας του 34χρονου Δημήτρη. Στο άκουσμα της εξέλιξης συγκινητικές στιγμές εκτιλύχθηκαν στο ν
22:46 18/12/2023

Γκάζι: Βγήκε από το χειρουργείο ο 34χρονος - Αισιοδοξία για την κατάσταση της υγείας του

fosonline.gr
Ολοκληρώθηκε η χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο 34χρονος Δημήτρης από τα Μάλια, που πυροβολήθηκε στο κεφάλι ενώ βρισκόταν με την παρέα του στο Γκάζι, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
22:46 18/12/2023

Τραγωδία στο Γκάζι: Ο γαμπρός δίνει μάχη για τη ζωή του – Το μπάτσελορ πάρτι έγινε εφιάλτης

Newsique.gr
Σε ανείπωτη τραγωδία εξελίχθηκε το μπάτσελορ πάρτι μιας παρέας Κρητικών, από τα Μάλια Ηρακλείου, αφού δι΄ασήμαντον αφορμή ενός τσακωμού στον δρόμο, δέχτηκαν πυροβολισμούς και τρεις από αυτούς νοσηλεύονται στο «Γεννηματάς» τραυματισμένοι. Η παρέα μόλις είχε εξέλθει από το γνωστό κλαμπ, στις 06:45 τα ξημερώματα, ενώ στις 9 το πρωί θα επέστρεφαν με αεροπλάνο στην Κρήτη. […] Το άρθρο Τραγωδία στο Γκάζι: Ο γαμπρός δίνει μάχη για τη ζωή του – Το μπάτσελορ πάρτι έγινε εφιάλτης εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
15:58 16/12/2023

Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Το μπάτσελορ που βάφτηκε με αίμα- Μάχη για τη ζωή του δίνει ο γαμπρός – Το χρονικό της συμπλοκής και το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ.

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό Σε δράμα εξελίχθηκε το μπάτσελορ πάρτι μιας παρέας Κρητικών, από τα Μάλια Ηρακλείου, αφού για ασήμαντη αφορμή ενός τσακωμού στον δρόμο, δέχτηκαν πυροβολισμούς και τρεις από αυτούς νοσηλεύονται στο «Γεννηματάς» τραυματισμένοι. Η παρέα μόλις είχε βγει από το γνωστό κλαμπ, στις 06:45 τα ξημερώματα, ενώ στις 9 το πρωί θα επέστρεφαν με αεροπλάνο στην Κρήτη. […] Το άρθρο Πυροβολισμοί στο Γκάζι: Το μπάτσελορ που βάφτηκε με αίμα- Μάχη για τη ζωή του δίνει ο γαμπρός – Το χρονικό της συμπλοκής και το ανθρωποκυνηγητό της ΕΛ.ΑΣ. εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
14:00 16/12/2023

Αγγλία: Viral βίντεο με το πώς ντύνονται για έξοδο οι Βρετανίδες στο Μάντσεστερ

e-daily.gr
Τα πλάνα από το Μάντσεστερ και το Λονδίνο θυμίζουν σε μεγάλο βαθμό Λαγανά και Μάλια
16:09 17/11/2023

Το Κίεβο ανακατέλαβε το χωριό Αντρίιβκα στην ανατολική Ουκρανία

matrix24.gr
Η Ουκρανία ανακατέλαβε το χωριό Αντρίιβκα στο ανατολικό τμήμα της χώρας, που βρίσκεται κοντά στην κατεχόμενη από τη Ρωσία πόλη Μπαχμούτ, δήλωσε σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας Χάνα Μάλιαρ. «Η Αντρίιβκα είναι δική μας. Διασφαλίζουμε τις θέσεις μας», έγραψε στην [...]
20:46 14/09/2023

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Απελευθερώσαμε το χωριό Αντρίιβκα» ανακοίνωσε η Μαλιάρ – Διαψεύδει ο ουκρανικός στρατός

onalert.gr
Η Ουκρανία ανακατέλαβε το χωριό Αντρίιβκα κοντά στην κατεχόμενη πόλη Μπαχμούτ, δήλωσε σήμερα η αναπληρώτρια υπουργός Άμυνας Χάνα Μάλιαρ. The post Πόλεμος στην Ουκρανία: «Απελευθερώσαμε το χωριό Αντρίιβκα» ανακοίνωσε η Μαλιάρ – Διαψεύδει ο ουκρανικός στρατός appeared first on OnAlert.
17:28 14/09/2023

Πέθανε ξαφνικά 45χρονος Ρουμάνος μετά από βραδινή έξοδο

lamianow.gr
Μια νύχτα γεμάτη διασκέδαση και ξεγνοιασιά στα Μάλια  εξελίχθηκε σε τραγωδία, όταν ένας 45χρονος Ρουμάνος άφησε αναπάντεχα την τελευταία του πνοή. Ο 45χρονος άνδρας, βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου (19/08). Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, ο άτυχος Ρουμάνος είχε προβλήματα υγείας, καθώς είχε πάθει έμφραγμα το 2020 και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή. Η βραδιά που κατέληξε σε τραγωδία, ξεκίνησε με διασκέδαση και οινοποσία μαζί με φίλους. Κατά τη διάρκεια […] The post Πέθανε ξαφνικά 45χρονος Ρουμάνος μετά από βραδινή έξοδο appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
15:37 19/08/2023

20 χρόνων παλικαρακι, ήρθε για διακοπές απο την Γερμανια και έπεσε ξαφνικά νεκρός μετά απο νυχτερινή έξοδο

olympia.gr
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 20 ετών άφησε ένας Γερμανός τουρίστας που έκανε διακοπές στα Μάλια του Ηρακλείου, παρέα με τους φίλους του. Ο νεαρός επέστρεφε μετά από νυχτερινή έξοδο, στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε με τους υπόλοιπους νεαρούς και ξαφνικά έπεσε αναίσθητος. Σύμφωνα με το cretalive, ο νεαρός τουρίστας πήρε πρώτα […] 20 χρόνων παλικαρακι, ήρθε για διακοπές απο την Γερμανια και έπεσε ξαφνικά νεκρός μετά απο νυχτερινή έξοδο - olympia
16:28 07/08/2023

Κρήτη: Μυστήριο με τον θάνατο 20χρονου – Κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στους φίλους του

eleftherostypos.gr
Κρήτη: Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 7 Αυγούστου σε ξενοδοχείο στα Μάλια, όταν ένας 20χρονος νεαρός κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στους φίλους του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί τουρίστες είχαν επιστρέψει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, μετά τη νυχτερινή τους έξοδο, όταν ο 20χρονος Γερμανός έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια των φίλων του. Κρήτη: […] Το άρθρο Κρήτη: Μυστήριο με τον θάνατο 20χρονου – Κατέρρευσε ξαφνικά μπροστά στους φίλους του εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
12:00 07/08/2023

Μάλιαρ: Ο ουκρανικός στρατός ανακαταλαμβάνει εδάφη στα νότια, οι μάχες μαίνονται στα ανατολικά

onalert.gr
Η Μάλιαρ δήλωσε ότι οι προελάσεις είχαν ως αποτέλεσμα τα εδάφη που ανακαταλήφθηκαν μετά την έναρξη της αντεπίθεσης στις αρχές Ιουνίου να ξεπερνούν τα 192 τετραγωνικά χιλιόμετρα στον νότιο τομέα. The post Μάλιαρ: Ο ουκρανικός στρατός ανακαταλαμβάνει εδάφη στα νότια, οι μάχες μαίνονται στα ανατολικά appeared first on OnAlert.
12:28 24/07/2023

Έπεσε νεκρός στο μπαρ του ξενοδοχείου που έπινε το ποτό του - Σε σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες στην Κρήτη

Newsit
Σε σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες στα Μάλια. Ο άτυχος άντρας έπεσε νεκρός στο μπαρ του ξενοδοχείου, που τα έπινε… Ο άτυχος τουρίστας έπεσε νεκρός στο μπαρ του ξενοδοχείου στα Μάλια, με τους αυτόπτες μάρτυρες να προσπαθούν μετά το αρχικό σοκ να τον επαναφέρουν. Ειδοποιήθηκαν διασώστες του ΕΚΑΒ από το Ηράκλειο, οι οποίοι όμως όταν έφτασαν ... Περισσότερα To άρθρο Έπεσε νεκρός στο μπαρ του ξενοδοχείου που έπινε το ποτό του - Σε σοκ οι αυτόπτες μάρτυρες στην Κρήτη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:00 12/07/2023

Κρήτη: Τραγωδία με 69χρονο στα Μάλια – Κατέρρευσε στο μπαρ ξενοδοχείου

tromaktiko.gr
Κρήτη: Ένα ακόμα δυσάρεστο περιστατικό, καταγράφηκε χθες στα Μάλια, με ένα 69χρονο Δανό να χάνει τη ζωή του από την μια στιγμή στην άλλη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος τουρίστας που παραθέριζε στα Μάλια, κατέρρευσε στο μπαρ του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Παρά την κινητοποίηση με γιατρό στο σημείο, ο άνδρας δεν κατάφερε να […] The post Κρήτη: Τραγωδία με 69χρονο στα Μάλια – Κατέρρευσε στο μπαρ ξενοδοχείου appeared first on Tromaktiko.gr.
09:46 12/07/2023

Κρήτη: Παλεύει για τη δικαίωση του γιου τους η οικογένεια 19χρονου που δολοφονήθηκε στα Μάλια

Παραπολιτικά
Η μητέρα του, Sharon, έχει αφοσιωθεί πλήρως στον αγώνα για δικαίωση, αρνούμενη να αποδεχθεί ότι ο γιος της χάθηκε τόσο άδικα, χωρίς να τιμωρηθεί κάποιος
12:00 10/07/2023

H Ιωάννα Παλιοσπύρου επικοινώνησε με τον μάγειρα από το Ηράκλειο που κάηκε με λάδι

agriniopress.gr
Ανέφερε στον 22χρονο πως θα βρίσκεται στο πλευρό του, λέγοντας ότι μπορεί να τον βοηθήσει τόσο στο κομμάτι της ιατρικής περίθαλψης όσο όμως και στην νομική υποστήριξη Με τον 22χρονο μάγειρα από το Ηράκλειο που υπέστη σοβαρά εγκαύματα μετά από εργατικό ατύχημα με καυτό λάδι σε ξενοδοχείο στα Μάλια, επικοινώνησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. «Έχω μιλήσει …
18:46 03/07/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load