Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Στην Ελλάδα είμαι τόσο γνωστός όσο οι Τζόρνταν και ΛεΜπρόν στις ΗΠΑ»

12:09 - 25/08/2023

Σε συνέντευξη που έδωσε στους New York Times, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο επίπεδο αναγνωρισιμότητας To άρθρο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Στην Ελλάδα είμαι τόσο γνωστός όσο οι Τζόρνταν και ΛεΜπρόν στις ΗΠΑ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντετοκούνμπο: «Στην Ελλάδα, ίσως, είμαι πιο διάσημος, από ό,τι ο Τζόρνταν στις ΗΠΑ»

Στην δημοφιλία που έχει στην Ελλάδα την οποία και σύγκρινε με αυτές των Μάικλ Τζόρνταν και ΛεΜπρον Τζέιμς αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε συνέντευξη του στους New York Times.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Στην Ελλάδα είμαι τόσο γνωστός όσο οι Jordan και LeBron στις ΗΠΑ»

O Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε συνέντευξη στους New York Times και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο επίπεδο αναγνωρισιμότητας που έχει καταφέρει να φτάσει στην Ελλάδα, λέγοντας πως είναι αντίστοιχο αυτού των Michael Jordan και LeBron James στις ΗΠΑ. «Όσο δημοφιλής είναι ο LeBron James ή ο Michael Jordan στις ΗΠΑ, τόσο είμαι και εγώ στην Ελλάδα. Ίσως […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της