Αττική: Εστίες σε Βαρνάβα, Βάρη, Βούλα, Κορωπί από τους κεραυνούς – Επιχειρήσεις σε αναζωπυρώσεις στα μέτωπα

09:58 - 26/08/2023

Συνεχίζεται η μάχη με τις αναζωπυρώσεις στα πύρινα μέτωπα, ενώ σε αυξημένη ετοιμότητα και σήμερα Σάββατο 26/8 λόγω του πολύ υψηλού κινδύνου για πυρκαγιές που προβλέπεται για τέσσερις περιοχές. Καταιγίδες σημειώνονται στην Αττική κυρίως στα νότια συνοδευόμενες από έντονη κεραυνόπτωση που προκάλεσε έξι νέες εστίες σε δασικές περιοχές σε διάσπαρτα σημεία σε Βάρη, Βούλα, Κορωπί […] Το άρθρο Αττική: Εστίες σε Βαρνάβα, Βάρη, Βούλα, Κορωπί από τους κεραυνούς – Επιχειρήσεις σε αναζωπυρώσεις στα μέτωπα εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φωτιά σε Μαραθώνα, Βάρη, Βούλα, Κορωπί: Υπό μερικό έλεγχο τα πύρινα μέτωπα στην Αττική

Τέθηκαν υπό μερικό έλεγχο οι φωτιές που είχαν ξεσπάσει νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε διάφορες περιοχές της Αττικής εξαιτίας των κεραυνών. Μετά από προσπάθειες των δυνάμεων πυρόσβεσεις είναι υπό έλεγχο οι φωτιές σε Βάρη, Βούλα, Κορωπί και Γραμματικό Μαραθώνα. Παράλληλα στην περιοχή του Γραμματικού Μαραθώνα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία. Στις φωτιές που εκδηλώθηκαν στην Αττική επιχειρούν 100 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 38 οχήματα συμπεριλαμβανομένων 18 πυροσβεστών με 4 οχήματα από Γαλλία και 16 πυροσβεστών από Κύπρο, ενώ επιχείρησαν 4 ελικόπτερα. Υπήρξε και βοήθεια από εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες της Περιφέρειας Αττικής. Οσον αφορά στην φωτιά που εκδηλώθηκε στην π

Διαβάστε το στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά