Φωτιά στον Έβρο: Μήνυμα 112 για εκκένωση της Λευκίμμης προς Τυχερό – Εκκενώνεται ξανά η Κασσιτέρα Ροδόπης

14:46 - 27/08/2023

Εκτός ελέγχου μαίνεται για άλλη μια μέρα η φωτιά στον Έβρο. Νέο μήνυμα εκδόθηκε από το 112 στις 2:10 το μεσημέρι της Κυριακής (27.08.2023) για εκκένωση της περιοχής Λευκίμμη προς Τυχερό. Ανεξέλεγκτη παραμένει η φωτιά στον Έβρο για ακόμη ένα 24ωρο. Στις 2:10 το μεσημέρι της Κυριακής, 27 Αυγούστου εστάλη μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής Λευκίμμη να απομακρυνθούν προς το Τυχερό. Το μήνυμα του 112 αναφέρει τα εξής: «Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Λευκίμμη απομακρυνθείτε προς Τυχερό Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών». Η κατάσταση στον Έβρο εξακολουθεί να είναι δύσκολη με τις αναζωπυρώσεις της φωτιάς στο δάσος της Δαδιάς να είναι πο

Διαβάστε Περισσότερα στο tilegrafimanews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τεράστιο το μέτωπο στον Έβρο: Μήνυμα του 112 για εκκένωση σε Λευκίμμη και Κασσιτερά Ροδόπης

Μάχη με τις αναζωπυρώσεις για ένατη ημέρα στον Έβρο – Η εικόνα του μετώπου στην Άνδρο Αδιάκοπη είναι η μάχη με τις αναζωπυρώσειςγια ένατη ημέρα στον Έβρο, ενώ δύσκολη είναι η κατάσταση και στο νησί της Άνδρου, λόγω των ισχυρών ανέμων.  Στα χαρακτηριστικά και την ιδιαιτερότητα της πυρκαγιάς στον Έβρο, τις πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν και την […] The post Τεράστιο το μέτωπο στον Έβρο: Μήνυμα του 112 για εκκένωση σε Λευκίμμη και Κασσιτερά Ροδόπης appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Μαίνονται οι πυρκαγιές στον Έβρο: Μήνυμα του 112 σε Λευκίμμη και Κασσιτερά Ροδόπης

Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής Λευκίμμη Έβρου προκειμένου να απομακρυνθούν απ’ αυτήν και να κατευθυνθούν προς Τυχερό. Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Λευκίμμη απομακρυνθείτε προς Τυχερό. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών». Μήνυμα του 112 για εκκένωση της περιοχής Κασσιτερά Ροδόπης Μήνυμα του 112 εστάλη […] Μαίνονται οι πυρκαγιές στον Έβρο: Μήνυμα του 112 σε Λευκίμμη και Κασσιτερά Ροδόπης on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Τεράστιο το μέτωπο στον Έβρο: Μήνυμα του 112 για εκκένωση σε Λευκίμμη και Κασσιτερά Ροδόπης

Αδιάκοπη είναι η μάχη με τις αναζωπυρώσεις για ένατη ημέρα στον Έβρο, ενώ δύσκολη είναι η κατάσταση και στο νησί της Άνδρου, λόγω των ισχυρών ανέμων. Στα χαρακτηριστικά και την ιδιαιτερότητα της πυρκαγιάς στον Έβρο, τις πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν και την περαιτέρω ενίσχυσή τους εφόσον κρίνεται αναγκαίο, τον επιχειρησιακό συντονισμό όλων των εμπλεκόμενων φορέων στην προσπάθεια κατάσβεσης, […] The post Τεράστιο το μέτωπο στον Έβρο: Μήνυμα του 112 για εκκένωση σε Λευκίμμη και Κασσιτερά Ροδόπης appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tilegrafimanews.gr

«TURANDOT» της καρδιάς και της εξουσίας…

Κανόνας προσευχής – Οι Ψαλμοί και το κομποσχοίνι

ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ-Η αφρικανική σκόνη στο μικροσκόπιο: Οι επιστήμονες επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες των πνευμονολόγων – Τα ευρήματα

Εμείς, η Τουρκία και η Δύση συνολικά…

Τεράστιο ενδιαφέρον για το 30ετές ομόλογο – Άντλησε 3 δισ. ευρώ ο ΟΔΔΗΧ – Στο 4,15% η απόδοση

ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ 5 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΪ́ΟΥ 2024-ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΟΠΕΚΕΠΕ!