Βρετανία: Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας λέει η NATS

18:58 - 28/08/2023

«Αυτή τη στιγμή εργαζόμαστε μαζί με τις αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια προκειμένου να διαχειριστούμε τις πτήσεις που επηρεάστηκαν, όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Εθνική Υπηρεσία Εναέριας Κυκλοφορίας της Βρετανίας. Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα το οποίο προέκυψε στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας στη Βρετανία, σύμφωνα με την Εθνική Υπηρεσία Εναέριας Κυκλοφορίας της χώρας […] Το άρθρο Βρετανία: Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας λέει η NATS εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βρετανία: Επιδιορθώθηκε το πρόβλημα στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας

Εντόπισε και επιδιόρθωσε το τεχνικό πρόβλημα η βρετανική Εθνική Υπηρεσία Εναέριας Κυκλοφορίας - Σταδιακή επαναφορά της κανονικής λειτουργίας πτήσεων.

Διαβάστε το στο tovima

Βρετανία: Το πρόβλημα διορθώθηκε, λέει η Εθνική Υπηρεσία Εναέριας Κυκλοφορίας

Συνεχίζεται η αναστάτωση στα αεροδρόμια της Βρετανίας, παρά το γεγονός πως η Εθνική Υπηρεσία Εναέριας Κυκλοφορίας (NATS) δήλωσε ότι «εντοπίστηκε και διορθώθηκε» το τεχνικό ζήτημα που επηρέασε το σύστημα προγραμματισμού πτήσεων τη Δευτέρα. Παράλληλα, θα πάρει αρκετές ώρες για να ομαλοποιηθεί η κατάσταση στα Ευρωπαϊκά αεροδρόμια. «Συνεργαζόμαστε τώρα στενά με αεροπορικές εταιρείες και αεροδρόμια για να διαχειριστούμε τις πτήσεις που επηρεάζονται Το άρθρο Βρετανία: Το πρόβλημα διορθώθηκε, λέει η Εθνική Υπηρεσία Εναέριας Κυκλοφορίας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Ανήλικες έβαλαν κατά λάθος φωτιά σε αυτοκίνητο – Κάηκαν και άλλα δύο οχήματα

Εφιάλτης για 15χρονη: Άνδρας δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες της και την απειλούσε

Πηγές ΥΠΕΘΑ για αναβολές στράτευσης: Ουδείς που σπουδάζει ή διαμένει ήδη στο εξωτερικό θίγεται από το νέο σχέδιο νόμου

ΗΠΑ: Θηριώδεις ριπές ανέμων έως 232 χλμ/ώρα ανατρέπουν νταλίκες σε αυτοκινητόδρομους του Γουαϊόμινγκ

Ανοιχτός θα είναι στις γιορτές ο μεθοριακός σταθμός του Προμαχώνα

«Είμαι αθώος, καθαρός σαν αστραπή, ετοιμάζω μηνύσεις»