Έλενα Χριστοπούλου: Ποζάρει topless και στέλνει το δικό της μήνυμα

00:09 - 30/08/2023

Σε μια διαφορετική ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Τρίτης 29/8 η Έλενα Χριστοπούλου. Η γνωστή μάνατζερ To άρθρο Έλενα Χριστοπούλου: Ποζάρει topless και στέλνει το δικό της μήνυμα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Χριστοπούλου: Ποζάρει topless και στέλνει το πιο θετικό μήνυμα

Η Έλενα Χριστοπούλου το βράδυ της Τρίτης 29/8 πραγματοποίησε μία διαφορετική ανάρτηση από αυτές που μας έχει συνηθίσει. Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων πόζαρε χωρίς ρούχα στον καθρέφτη του μπάνιου της έχοντας, βέβαια, γυρισμένη την πλάτη στον φακό του κινητού της και έστειλε το δικό της ξεχωριστό μήνυμα. «Όταν αρέσεις σε εσένα… όλα τα άλλα είναι […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει τόπλες και μιλάει για τη “γυμνή αλήθεια”

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πριν λίγες εβδομάδες μας (ξανα)συστήθηκε με νέο look, καθώς αποχαιρέτησε το κοντό ξανθό και επέστεψε με μακριά ράστα μαλλιά. Έχοντας μερικά από τα κοτσιδάκια της μπροστά στο γυμνό της στήθος, η 46χρονη ηθοποιός, πόζαρε τόπλες σε μια ασπρόμαυρη καλλιτεχνική φωτογράφιση. Σε ένα δεύτερο καρέ, έχει απομακρύνει τα μαλλιά και καλύπτει το στήθος […] The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει τόπλες και μιλάει για τη “γυμνή αλήθεια” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει topless και το Instagram υποκλίνεται

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είναι από τις celebrities αυτές που δεν τις πειράζει να τσαλακωθούν ή να αυτοσαρκαστούν στα social media. Η ηθοποιός ανανεώνει πολύ συχνά το Instagram account της με φωτογραφίες τόσο από την οικογενειακή της ευτυχία, όσο και προσωπικές της. Οι φωτογραφίες που πόζαρε topless Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ανέβασε στο Instagram account της το […] The post Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Ποζάρει topless και το Instagram υποκλίνεται appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Φουρέιρα: Με τον Αλμπέρτο Μποτία στην απονομή του diamond album της – Το ευχαριστώ στη μητέρα της Φωτογραφίες TLIFE

Ευρυδίκη Βαλαβάνη στον Αρναούτογλου: «Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη”, γι’ αυτό δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση»

Survivor: Ο Θοδωρής Τουρκογεώργος είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Γιάννης Καλλιάνος: Η Ματίνα Παγώνη απαντά για την περιπέτεια του πατέρα του στο νοσοκομείο

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Μου έβριζαν τη μάνα χωρίς να ξέρουν ότι την είχα αποχαιρετήσει πριν έναν χρόνο»

Αλέξης Κούγιας για Εύη Βατίδου: «Έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών μας»