Στο νοσοκομείο η Βέφα Αλεξιάδου

10:00 - 06/09/2023

Η Βέφα Αλεξιάδου, όπως η ίδια γνωστοποίησε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η γνωστή μαγείρισσα ανήρτησε μία φωτογραφία της από το κρεβάτι της κλινικής, χωρίς όμως να γράψει περισσότερες λεπτομέρειες. Στο στιγμιότυπο, η Βέφα Αλεξιάδου είναι εμφανώς καταβεβλημένη. Στην τελευταία της συνέντευξη πριν από δύο μήνες, στην ιστοσελίδα dreamonline, […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στο νοσοκομείο η Βέφα Αλεξιάδου: Το αποκάλυψε η ίδια

Με μια ανάρτηση στο Facebook, η Βέφα Αλεξιάδου έκανε γνωστό ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο. Δεν είναι γνωστό ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η Βέφα Αλεξιάδου και την οδήγησε στο νοσοκομείο. Το πρωί της Τετάρτης (06.09.2023) η γνωστή σεφ ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook μια φωτογραφία της από το κρεβάτι του νοσοκομείου. Φαίνεται ... Περισσότερα To άρθρο Στο νοσοκομείο η Βέφα Αλεξιάδου: Το αποκάλυψε η ίδια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Στο νοσοκομείο η Βέφα Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου περνά δύσκολες στιγμές καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο και την είδηση την έκανε η ίδια γνωστή μέσω μιας ανάρτησης που έκανε, σήμερα 6/9 στα social media. Η γνωστή μαγείρισσα δεν είπε ακριβώς τι έχει και για ποιο λόγο μπήκε στο νοσοκομείο αλλά όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, η Βέφα Αλεξιάδου είναι καταβεβλημένη στο κρεβάτι […] The post Στο νοσοκομείο η Βέφα Αλεξιάδου appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 24 Απριλίου 2024 – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Μαριάντα Πιερίδη – Πάνος Ιωάννου: Διασκέδασαν στο Nox – Τα τρυφερά τετ α τετ

4 τύποι μαμάδων προς αποφυγή

Ο κανόνας 3-3-3 που μπορεί να διώξει μακριά το άγχος

Ασημένια Βουλιώτη: Ποια είναι η ευαίσθητη «Δεσποινιώ» από τις Ψυχοκόρες;

Συμβουλές για να κρατάς την αρτηριακή σου πίεση σε χαμηλά επίπεδα