#Βέφα Αλεξιάδου

Βέφα Αλεξιάδου για Ηλία Μαμαλάκη: Τα είπε με αγάπη, είμαστε φίλοι

Newsit
Μπορεί πολλοί να θεώρησαν «σκληρά» τα όσα είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για την απόφαση της Βέφας Αλεξιάδου να κατέβει υποψήφια στις ευρωεκλογές με το ΛΑΟΣ αλλά όχι η ίδια. Η Βέφα Αλεξιάδου, μιλώντας σήμερα (24.04.2024) στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣου, ξεκαθάρισε ότι δεν την ενόχλησαν τα λόγια του Ηλία Μαμαλάκη, αφού ξέρει πως δεν τα είπε ... Περισσότερα To άρθρο Βέφα Αλεξιάδου για Ηλία Μαμαλάκη: Τα είπε με αγάπη, είμαστε φίλοι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
16:01 24/04/2024

Βέφα Αλεξιάδου: Απαντά για τις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη μετά το σχόλιο για την ηλικία της

tlife.gr
Στις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη απάντησε η Βέφα Αλεξιάδου.  Ο γνωστός τηλεοπτικός σεφ σε ερώτηση που To άρθρο Βέφα Αλεξιάδου: Απαντά για τις δηλώσεις του Ηλία Μαμαλάκη μετά το σχόλιο για την ηλικία της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 24/04/2024

Αγγελική Ηλιάδη: «Θεωρώ άκομψο αυτό που είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για τη Βέφα Αλεξιάδου»

tlife.gr
Για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές αλλά και για το σχόλιο που έκανε To άρθρο Αγγελική Ηλιάδη: «Θεωρώ άκομψο αυτό που είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης για τη Βέφα Αλεξιάδου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 24/04/2024

Ηλίας Μαμαλάκης: Λυπάμαι που το έμαθα αυτό για την Βέφα Αλεξιάδου, στην ηλικία της και το κόμμα που διάλεξε

Newsit
«Έχει περάσει τα 80, δεν έχει να προσφέρει κάτι στην πολιτική» σημείωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε συνέντευξη στο Πρωινό και στην Φαίη Φώτου και μίλησε για την υποψηφιότητα της Βέφας Αλεξιάδου στις ευρωεκλογές με το ΛΑΟΣ. «Πηγαίνω στην Κρήτη, γιατί έχω μια δουλειά σε ένα κρητικό κανάλι. Για την Αθήνα, θα δούμε. ... Περισσότερα To άρθρο Ηλίας Μαμαλάκης: Λυπάμαι που το έμαθα αυτό για την Βέφα Αλεξιάδου, στην ηλικία της και το κόμμα που διάλεξε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
19:01 23/04/2024

Συγκινεί ο Ηλίας Μαμαλάκης για την Βέφα Αλεξιάδου: «Την εγκατέλειψαν όλοι»

thebest.gr
Ο Ηλίας Μαμαλάκης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Δέσποινα Παναγιωτίδου, το Σάββατο, στον ΑΝΤ1.
02:00 15/04/2024

Συγκινεί η Βέφα Αλεξιάδου για την πρόσφατη απώλεια: «Ήμασταν πολύ αγαπημένες, με λάτρευε όπως και γω»

zappit.gr
Την Βέφα Αλεξιάδου υποδέχθηκε ο Ανδρέας Λαγός στην τηλεοπτική του κουζίνα, το μεσημέρι της Πέμπτης, στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή […] The post Συγκινεί η Βέφα Αλεξιάδου για την πρόσφατη απώλεια: «Ήμασταν πολύ αγαπημένες, με λάτρευε όπως και γω» appeared first on Zappit.
22:00 04/01/2024

Τραγανά απ’έξω, λιώνουν στο στόμα από μέσα: Τα μελομακάρονα της Βέφας και το μυστικό που θα τους ξετρελάνει όλους – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea.gr
Τα μελομακάρονα είναι το πιο αγαπημένο γλυκό των Χριστουγέννων και η Βέφα Αλεξιάδου αποκαλύπτει στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη τη συνταγή για να γίνουν πιο νόστιμα και τραγανά. Πρόκειται για ένα γλυκό που τρελαίνει μικρούς και μεγάλους και δίνει ακόμη έναν λόγο ώστε να γίνουν τα Χριστούγεννα πιο γλυκά. Η...
15:09 10/12/2023

Συγκλονίζει η Βέφα Αλεξιάδου μιλώντας για τους γονείς της

NewsBomb
Στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένη η Βέφα Αλεξιάδου το μεσημέρι της Πέμπτης 23/11.Περισσότερα...
22:00 23/11/2023

Καθηλώνει η Βέφα Αλεξιάδου: «Ο πατέρας μου έπινε, έδερνε την μητέρα μου και είχα πολύ δύσκολη παιδική ηλικία»

zappit.gr
Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4. Μέσα σε […] The post Καθηλώνει η Βέφα Αλεξιάδου: «Ο πατέρας μου έπινε, έδερνε την μητέρα μου και είχα πολύ δύσκολη παιδική ηλικία» appeared first on Zappit.
19:00 23/11/2023

Βέφα Αλεξιάδου: «Έζησα ευτυχισμένα χρόνια πριν φτάσουμε ως εδώ. Η ζωή μου επιφύλασσε πολύ βαρύ πόνο»

okmag.gr
Η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έχει βιώσει τόσο ως σύζυγος, όσο και ως μητέρα, αφού έχει και ο άντρας και οι δύο κόρες της έχουν φύγει από τη ζωή. Μιλώντας στο «Πρωινό ΣουΣου», αναφέρθηκε στη φωτογραφία που καταλάθος ανάρτησε μέσα από το νοσοκομείο, πριν λίγο διάστημα. «Δεν είχα τίποτα, ήμουν μια χαρά. Η φωτογραφία, […] The post Βέφα Αλεξιάδου: «Έζησα ευτυχισμένα χρόνια πριν φτάσουμε ως εδώ. Η ζωή μου επιφύλασσε πολύ βαρύ πόνο» appeared first on OK! Magazine.
21:58 16/11/2023

Βέφα Αλεξιάδου: Η εξομολόγηση για τις τραγωδίες της ζωής της – «Έχασα τον άνδρα και τις δύο κόρες μου»

tlife.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» παραχώρησε η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία μίλησε για το πρόβλημα υγείας To άρθρο Βέφα Αλεξιάδου: Η εξομολόγηση για τις τραγωδίες της ζωής της – «Έχασα τον άνδρα και τις δύο κόρες μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:09 16/11/2023

Βέφα Αλεξιάδου: «Λόγω ενός λάθους φαρμάκου πήγα στο νοσοκομείο – Μελάνιασαν τα χέρια μου και άνοιξαν πληγές»

Newsit
Η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε για την περιπέτειά με την υγεία της, αλλά και τους λόγους που βρέθηκε στο νοσοκομείο, μετά την λάθος δόση φαρμάκου που της χορηγήθηκε. Η Βέφα Αλεξιάδου έβαλε τέλος στις φήμες για την υγεία της και μιλώντας στην «ON time» αναφέρθηκε για τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, αλλά και ... Περισσότερα To άρθρο Βέφα Αλεξιάδου: «Λόγω ενός λάθους φαρμάκου πήγα στο νοσοκομείο – Μελάνιασαν τα χέρια μου και άνοιξαν πληγές» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 13/09/2023

Βέφα Αλεξιάδου: Οι τραγικές απώλειες που τη σημάδεψαν, η λαμπρή καριέρα και η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη

govastileto.gr
Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια Η Βέφα Αλεξιάδου, η γυναίκα που εισήγαγε την μαγειρική στο ελληνικό τηλεοπτικό λεξιλόγιο, βρίσκεται εδώ και κάποιες ώρες στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από story που ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram. Η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα, χωρίς να γνωστοποιήσει περισσότερες πληροφορίες για την περιπέτεια της υγείας της, ανήρτησε μία […]
18:00 06/09/2023

Στο νοσοκομείο η Βέφα Αλεξιάδου

govastileto.gr
Η Βέφα Αλεξιάδου, όπως η ίδια γνωστοποίησε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook βρίσκεται στο νοσοκομείο. Η γνωστή μαγείρισσα ανήρτησε μία φωτογραφία της από το κρεβάτι της κλινικής, χωρίς όμως να γράψει περισσότερες λεπτομέρειες. Στο στιγμιότυπο, η Βέφα Αλεξιάδου είναι εμφανώς καταβεβλημένη. Στην τελευταία της συνέντευξη πριν από δύο μήνες, στην ιστοσελίδα dreamonline, […]
10:00 06/09/2023

Σάλος με την αποκάλυψη της Βέφας Αλεξιαδου πως ψηφίζει ΚΚΕ

olympia.gr
Αίσθηση έχει προκαλέσει η ανάρτηση της γνωστής μαγείρισσας Βέφας Αλεξιάδου που μεσουράνησε στην ελληνική τηλεόραση τη δεκαετία του ’90, «κερδίζοντας» τις Ελληνίδες νοικοκυρές με την μαγειρική της. Η Βέφα Αλεξιάδου, η οποία ποτέ έως τώρα δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο γύρω από την πολιτική, εξέπληξε τους ακόλουθούς της στο Facebook, με την παρέμβασή της μέσω […] Σάλος με την αποκάλυψη της Βέφας Αλεξιαδου πως ψηφίζει ΚΚΕ - olympia
19:28 13/06/2023

Εκλογές 2023: Στηρίζει ΚΚΕ η Βέφα Αλεξιάδου! Η ανάρτησή της

thecaller.gr
Το ΚΚΕ θα στηρίξει στις επερχόμενες εκλογές η γνωστή μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου.Το ΚΚΕ θα στηρίξει στις επερχόμενες εκλογές η γνωστή μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου.Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Βέφα Αλεξιάδου μέσα από τον λογαριασμό της στο facebook. Συγκεκριμένα, η γνωστή τηλεμαγείρισσα, έγραψε στο προφίλ της «ΚΚΕ» με τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση να πέφτουν «βροχή». Δείτε την σχετική ανάρτηση:
15:00 13/06/2023

Ηλίας Μαμαλάκης: Η κυρία Βέφα είναι πρωτοπόρος

in.gr
Η γνωστός σεφ μίλησε για την τηλεοπτική του πορεία, την αποχή των τελευταίων ετών από τη μικρή οθόνη αλλά και την πρώτη διδάξασα του είδους, Βέφα Αλεξιάδου.
15:38 16/04/2023

Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: «Την χλεύασαν αλλά είναι πρωτοπόρος, της χρωστάει πολλά η ελληνική μαγειρική»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη Μία» βρέθηκε ανήμερα του Πάσχα ο Ηλίας Μαμαλάκης. Ο γνωστός σεφ μίλησε στη Ζωή Κρονάκη […] The post Ηλίας Μαμαλάκης για Βέφα Αλεξιάδου: «Την χλεύασαν αλλά είναι πρωτοπόρος, της χρωστάει πολλά η ελληνική μαγειρική» appeared first on Zappit.
14:30 16/04/2023

Ηλίας Μαμαλάκης: "Για μένα είναι ο μόνος σεφ που ξεχωρίζει αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση"

patrasevents.gr
"Η πρώτη που ξεκίνησε τη μαγειρική στην τηλεόραση ήταν η Βέφα Αλεξιάδου"
01:26 23/03/2023

Βέφα Αλεξιάδου: «Μανούλες, κουράγιο» – Η σπαρακτική ανάρτηση για το δυστύχημα στα Τέμπη

tlife.gr
Θρήνος, δίχως τέλος για τους γονείς και τους συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος στα Τέμπη. Η To άρθρο Βέφα Αλεξιάδου: «Μανούλες, κουράγιο» – Η σπαρακτική ανάρτηση για το δυστύχημα στα Τέμπη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:44 03/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load