Μαίρη Χρονοπούλου: Το συγκινητικό μήνυμά της για την κακοκαιρία Daniel – “Γιατι όλα αυτά στην πατρίδα μου;”
11:46 - 09/09/2023
H μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου, Μαίρη Χρονοπούλου, επέστρεψε στα social media έπειτα από πολύμηνη απουσία, αφού, όπως η ίδια είπε, πέρασε διάφορες περιπέτειες υγείας, που την ανάγκασαν να απομακρυνθεί. Η Μαίρη Χρονοπούλου σε ανάρτησή της στο Instagram, που συνέδεσε με την καινούργια της σελίδα στο facebook, την οποία εγκαινίασε με ένα συγκλονιστικό μήνυμα, εξέφρασε […]
The post Μαίρη Χρονοπούλου: Το συγκινητικό μήνυμά της για την κακοκαιρία Daniel – “Γιατι όλα αυτά στην πατρίδα μου;” appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου! «Θεέ μου γιατί όλα αυτά στην πατρίδα μου;»
Η Μαίρη Χρονοπούλου, πάντα κοινωνικά ευαισθητοποιημένη, μοιράστηκε τις σκέψεις της για τις δραματικές στιγμές που βιώνει η χώρα μας τους τελευταίους μήνες. Με μία μακροσκελή ανάρτηση, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε ότι αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα υγείας που την ανάγκασαν να απέχει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαβάστε περισσότερα στο gossipstory.gr
Το άρθρο Συγκλονίζει η Μαίρη Χρονοπούλου! «Θεέ μου γιατί όλα αυτά στην πατρίδα μου;» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.gr