Ιωάννινα: 71χρονος τραυμάτισε θανάσιμα με περίστροφο διαρρήκτη

12:46 - 09/09/2023

Ένας 71χρονος τραυμάτισε θανάσιμα μέσα στο σπίτι του έναν 35χρονο διαρρήκτη, χθες στο βράδυ στο χωριό Χίνκα της Ζίτσας.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ιωάννινα: 71χρονος σκότωσε με περίστροφο 35χρονο διαρρήκτη που τον χτύπησε με μεταλλική ράβδο

Νεκρός από τα πυρά 71χρονου έπεσε ένας 35χρονος, χθες το βράδυ στις 20:50 στο χωριό Χίνκα, του δήμου Ζίτσας στον νομό Ιωαννίνων. Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο 35χρονος, ελληνικής καταγωγής, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και έχοντας στην κατοχή του μεταλλική ράβδο και στιλέτο, εισέβαλε στο σπίτι του 71χρονου, ο οποίος είναι Έλληνας […] The post Ιωάννινα: 71χρονος σκότωσε με περίστροφο 35χρονο διαρρήκτη που τον χτύπησε με μεταλλική ράβδο appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Ιωάννινα: 71χρονος σκότωσε με περίστροφο 35χρονο διαρρήκτη που τον χτύπησε με μεταλλική ράβδο

Νεκρός από τα πυρά 71χρονου έπεσε ένας 35χρονος, χθες το βράδυ στις 20:50 στο χωριό Χίνκα, του δήμου Ζίτσας στον νομό Ιωαννίνων. Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο 35χρονος, ελληνικής καταγωγής, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και έχοντας στην κατοχή του μεταλλική ράβδο και στιλέτο, εισέβαλε στο σπίτι του 71χρονου, ο οποίος είναι Έλληνας κάτοικος εξωτερικού και βρισκόταν στο χωριό του για το καλοκαίρι. Οι δυο τους διαπληκτίστηκαν. Ο 35χρονος χτύπησε τον 71χρονο με μεταλλική ράβδο που είχε μαζί του. Ο 71χρονος ζητούσε από τον νεαρό άνδρα να φύγει από το σπίτι. Όταν ένιωσε ότι τον αγνοούσε, πήρε ένα παλιό όπλο που είχε στο σπίτι του και πυροβόλησε τον 35χρονο στη θωρακική κοι

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Ιωάννινα: 71χρονος σκότωσε με περίστροφο 35χρονο διαρρήκτη που τον χτύπησε με μεταλλική ράβδο

Ο 71χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία και παραβάσεις περί όπλων – Τραυμάτισε θανάσιμα τον 35χρονο που μπήκε στο σπίτι του με κουκούλα και τον χτύπησε Νεκρός από τα πυρά 71χρονου έπεσε ένας 35χρονος, χθες το βράδυ στις 20:50 στο χωριό Χίνκα, του δήμου Ζίτσας στον νομό Ιωαννίνων.  Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο 35χρονος, ελληνικής καταγωγής, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και έχοντας στην κατοχή του μεταλλική ράβδο […] The post Ιωάννινα: 71χρονος σκότωσε με περίστροφο 35χρονο διαρρήκτη που τον χτύπησε με μεταλλική ράβδο appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

ΜΕΓΑΣ ΘΡΥΛΟΣ

Ολυμπιακός: Πήρε αυτό που άξιζε

ΜακΚίσικ: «Κάναμε αυτό που έπρεπε για να νικήσουμε»

Μπαρτζώκας: «Στα επόμενα ματς θα μπούμε με τη λογική ότι η σειρά είναι στο 0-0»

Ευρωλίγκα: Το πανόραμα των πλέι οφ - Μπρέικ από Ολυμπιακό, Μακάμπι και Φενέρμπαχτσε!

Premier League: Η Έβερτον άφησε «ξερή» την Λίβερπουλ (2-0)