Θανάσης Ευθυμιάδης: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 4 χρόνια από τον θάνατo του πατέρα του – “Τον νιώθω δίπλα μου όποτε κι αν τον χρειαστώ”

14:46 - 09/09/2023

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media για τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια. Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός: “Η επικοινωνία μας όχι απλώς δεν διακόπηκε αλλά αντιθέτως έγινε πιο ουσιαστική. Τον νιώθω δίπλα μου όποτε κι αν τον χρειαστώ. Και […] The post Θανάσης Ευθυμιάδης: Η συγκινητική ανάρτηση για τα 4 χρόνια από τον θάνατo του πατέρα του – “Τον νιώθω δίπλα μου όποτε κι αν τον χρειαστώ” appeared first on InStyle.

Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ο πατέρας μου πέθανε πριν τέσσερα χρόνια, αλλά τον νιώθω δίπλα μου όποτε κι αν τον χρειαστώ

Τέσσερα χρόνια συμπληρώθηκαν το Σάββατο από τον θάνατο του πατέρα του, και ο Θανάσης Ευθυμιάδης προχώρησε σε μία ιδιαίτερη ανάρτηση. Ο γνωστός ηθοποιός κοινοποίησε μία φωτογραφία του, στην οποία απεικονίζεται ολόγυμνος, στην πηγή που τον πήγε ο πατέρας του πρώτη φορά και γράφει: «Αν κατά τη διάρκεια της επίγειας ζωής σου, ακολούθησες την εσωτερική φωνή που άκουγες μέσα σου, τότε ξέρεις ότι τίμησες το υπέρτατο δώρο τής ενσάρκωσής σου επί γης. Τότε και το “πέρασμα” γίνεται μία τελετή γιορτής και όχι μία τελετή θανάτου.Τότε έχεις καταλάβει ότι δεν υπάρχει αληθινός θάνατος. Τίποτα δεν πεθαίνει ολοκληρωτικά γιατί τότε δεν θα ήταν ζωντανός ο πλανήτης Γη.Το δανικό μας σώμα κάποια στιγμή θα το επ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ instyle.gr

Η Χιονάτη δεν έχει φύγει από τα πάρκα της Disney παρά τις φήμες

Μαρία Σολωμού: Λέω στον γιο μου να σέβεται τις γυναίκες – Βλέπουμε τι συμβαίνει στον κόσμο

Έκκληση από το Μουσείο Τζέιν Όστεν προς το κοινό – Πώς μπορείτε να βοηθήσετε

Σοφία Αρβανίτη: «Δεν είπαμε ποτέ ότι είμαστε ζευγάρι με τον Μιχάλη Ρακιντζή»

Bella Hadid: Οι γλυκές ευχές στην Gigi για τα γενέθλιά της

Τόλης Βοσκόπουλος: Όταν μοιράστηκε τη θεατρική σκηνή με τη Γεωργία Βασιλειάδου – Σπάνια φωτογραφία