Επίθεση Καραπαπά σε Μπαλτάκο: «Ή αλλάζεις ή λουκέτο! Κανένα ντέρμπι με διαιτητή Σιδηρόπουλο!»

12:46 - 11/09/2023

Επίθεση Καραπαπά σε Μπαλτάκο: «Ή αλλάζεις ή λουκέτο! Κανένα ντέρμπι με διαιτητή Σιδηρόπουλο!» 11/09/2023 Ευθεία επίθεση στον Τάκη Μπαλτάκο εξαπέλυσε ο Κώστας Καραπαπάς στη συζήτηση για τον κανονισμό αδειοδότησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατηγόρησε και πάλι τον πρόεδρο της ΕΠΟ πως αγνοεί τις επιταγές της ολιστικής μελέτης και τον κάλεσε να αποχωρήσει, ενώ τον απείλησε πως οι ίδιες οι ομάδες θα βάλουν λουκέτο. Μάλιστα κατηγόρησε τον κ. Μπαλτάκο πως δεν έχει κάνει τίποτα σχετικά με την υπόθεση στοιχηματισμού ή με την εξασφάλιση ξένων διαιτητών για τους μεγάλους αγώνες της Super League 1. «Η σημερινή διαδικασί

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ολυμπιακός – Καραπαπάς κατά Μπαλτάκου: «Θα βάλουμε λουκέτο στο ποδόσφαιρο – Δεν πρόκειται να γίνει ντέρμπι με διαιτητή Σιδηρόπουλο»

Ο “πόλεμος” της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την ΕΠΟ συνεχίζεται και ο αντιπρόεδρος των Πειραιωτών, Κώστας Καραπαπάς εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τάκη Μπαλτάκο. Στο περιθώριο της συζήτησης για τον κανονισμό αδειοδότησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, ο Καραπαπάς τα “έχωσε” στον Μπαλτάκο και για το θέμα διαιτησίας, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει ντέρμπι στη ... Περισσότερα To άρθρο Ολυμπιακός – Καραπαπάς κατά Μπαλτάκου: «Θα βάλουμε λουκέτο στο ποδόσφαιρο – Δεν πρόκειται να γίνει ντέρμπι με διαιτητή Σιδηρόπουλο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Καραπαπάς σε Μπαλτάκο:«Νομίζεις θα γίνει κανένα ντέρμπι με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο; Δεν πρόκειται»

Ο Κώστας Καραπαπάς επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στον Τάκη Μπαλτάκο και την ΕΠΟ στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, με αφορμή την συζήτηση για τον Κανονισμό Αδειοδότησης Ομάδων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ολυμπιακός – Καραπαπάς κατά Μπαλτάκου: «Θα βάλουμε λουκέτο στο ποδόσφαιρο – Δεν πρόκειται να γίνει ντέρμπι με διαιτητή Σιδηρόπουλο»

Στο περιθώριο της συζήτησης για τον κανονισμό αδειοδότησης στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, ο Καραπαπάς τα “έχωσε” στον Μπαλτάκο και για το θέμα διαιτησίας, υποστηρίζοντας ότι δεν πρόκειται να γίνει ντέρμπι στη Super League 1 με Έλληνα διαιτητή, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Ολυμπιακό. Όσα είπε ο Καραπαπάς στον Μπαλτάκο «Η σημερινή διαδικασία είναι μια ακόμα […] The post Ολυμπιακός – Καραπαπάς κατά Μπαλτάκου: «Θα βάλουμε λουκέτο στο ποδόσφαιρο – Δεν πρόκειται να γίνει ντέρμπι με διαιτητή Σιδηρόπουλο» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Φαλ: «Δεν τα παρατήσαμε και είμαι περήφανος»

Η πανηγυρική φωτογραφία των αδελφών Αγγελόπουλων στη Βαρκελώνη

Αλμέιδα: «Σε μία ώρα θα αρχίσω να δουλεύω για το επόμενο ματς »

Σπουδαίο «διπλό» και πρώτο βήμα για το Βερολίνο για τον Ολυμπιακό!

Πρόβλημα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό

Κάνααν: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα»