#Σούπερ Λιγκ

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Η νίκη δίνει τίτλο!

sportime.gr
Όλη η δράση της Super League παρέα με την Interwetten.gr Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
15:47 24/04/2024

Το νέο πρόγραμμα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ

aek1924.gr
Δείτε το νέο πρόγραμμα των αγώνων για την 9η και τη 10η αγωνιστική στης Stoiximan Super League, καθώς και για το εξ αναβολής ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στην Τούμπα. Η πρόκριση του Ολυμπιακού στους “4” του Conference League έφερε αλλαγές στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League, με τη διοργανώτρια αρχή να προχωρά σε μετάθεση της 9ης […] The post Το νέο πρόγραμμα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ appeared first on AEK1924.gr.
15:38 24/04/2024

Κορυφαίος παίκτης του Φεβρουαρίου ο Πόνσε: «Να καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα!» (VIDEO)

aek1924.gr
Οι δηλώσεις του Εζεκίελ Πόνσε κατά την βράβευσή του ως κορυφαίου παίκτη της Σούπερ Λιγκ για τον μήνα Φεβρουάριο. Ο Έκι Πόνσε παρέλαβε το βραβείο του ως ο κορυφαίος παίκτης του ελληνικού πρωταθλήματος για τον Φλεβάρη. Ο φορ της Ένωσης που διανύει μια ιδιαιτέρως παραγωγική σεζόν υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, αναφέρθηκε στην τελική […] The post Κορυφαίος παίκτης του Φεβρουαρίου ο Πόνσε: «Να καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα!» (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.
15:38 24/04/2024

Στην OPAP Arena το ΑΕΚ-Λαμία

aek1924.gr
Κανονικά στην OPAP Arena θα διεξαχθεί η τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ. Γνωστό έγινε νωρίτερα το νέο πρόγραμμα των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ. Σύμφωνα με αυτό, η τελευταία αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 19 Μαΐου, με την ΑΕΚ  να υποδέχεται τότε τη Λαμία στην «OPAP Arena». Αν και αρχικά υπήρχαν ανησυχίες αναφορικά με της ημερομηνίες […] The post Στην OPAP Arena το ΑΕΚ-Λαμία appeared first on AEK1924.gr.
15:38 24/04/2024

Το «χούι» Τερίμ, η… υπέρβαση της ΑΕΚ και το καταστροφικό σενάριο για ΠΑΟΚ

Newsbeast.gr
Πώς η ΑΕΚ είναι η μοναδική από τους τέσσερις μνηστήρες που παίρνει πρωτάθλημα στην 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και γιατί το ντέρμπι στην Οpap Arena με τον Παναθηναϊκό είναι … τελικός για 3 και όχι για δύο; Ποιο είναι το… χούι του Τερίμ κι αλλάζει διατάξεις και πως φωτογράφισε την 11άδα της Τετάρτης, το άλλοθι του Λουτσέσκου και τα ερωτηματικά για τον Ολυμπιακό, που είναι αυτή τη στιγμή σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα. Διαβάστε στο Sportdog.gr
01:04 24/04/2024

Δολοφονία Λυγγερίδη: Ο σοκαριστικός διάλογος ανάμεσα στον προφυλακισμένο 18χρονο και στον ανήλικο αδερφό του

irafina.gr
Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας των μελών της εγκληματικής οργάνωσης των οπαδών μεγάλης ομάδας της Σούπερ Λιγκ, που έδρασαν κατά τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη. Οι διάλογοι αποκαλύπτουν οι αρχηγοί και τα μέλη ήταν αποφασισμένοι και οργανωμένοι να σκοτώσουν, με τους δράστες να επιχαίρουν, λίγα μόλις λεπτά […]
22:46 23/04/2024

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών της δολοφονίας Λυγγερίδη - Κυνικοί και αποφασισμένοι

Cnn.gr
Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι που βλέπουν το φως της δημοσιότητας των μελών της εγκληματικής οργάνωσης των οπαδών μεγάλης ομάδας της Σούπερ Λιγκ, που έδρασαν κατά τη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη…Περισσότερα...
22:37 23/04/2024

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος: Στην κορυφή η ΑΕΚ, στο +1 από ΠΑΟ και +5 από τον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ)

aek1924.gr
Η βαθμολογία των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ μετά τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής. Η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από το Βικελίδης, επικρατώντας με 2-1 του Άρη, αποτέλεσμα που την κράτησε στην κορυφή με 72 βαθμούς. Ένα βαθμό πίσω της βρίσκεται ο Παναθηναϊκός που πέρασε εύκολα από τη Λαμία (0-5), ενώ στους 67 έμεινε ο ΠΑΟΚ […] The post Η βαθμολογία του πρωταθλήματος: Στην κορυφή η ΑΕΚ, στο +1 από ΠΑΟ και +5 από τον ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
22:37 21/04/2024

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Κάθε ματς και τελικός!

sportime.gr
Μεγάλη εβδομάδα, λίγο καιρό πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα, αυτή που έρχεται, αφού Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα παίξουν τα ρέστα τους για να προκριθούν στα ημιτελικά του Europa Conference League. Εξαιτίας των ρεβάνς με Φενέρμπαχτσε και Κλαμπ Μπριζ αντίστοιχα, Ερυθρόλευκοι και Δικέφαλος δεν θα αγωνιστούν αυτό το Σαββατοκύριακο στα πλέι οφ της ελληνικής Super League... Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
08:46 13/04/2024

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Ντέρμπι κορυφής χωρίς γκανιότα!

sportime.gr
Όλη η δράση της Super League 1 παρέα με την interwetten.gr! Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
08:46 06/04/2024

ΑΕΚ Β’: Δωρεάν είσοδος στο Σεραφείδιο για τους κατόχους διαρκείας

aek1924.gr
Δικαίωμα ελέυθερης εισόδου θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ΑΕΚ Β’ στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 2. Ο αγώνας της ΑΕΚ Β’ κόντρα στην ΑΕΛ για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 2 διεξήχθη σε πολύ όμορφο ποδοσφαιρικό κλίμα, με την μαζική παρουσία του κόσμου να […] The post ΑΕΚ Β’: Δωρεάν είσοδος στο Σεραφείδιο για τους κατόχους διαρκείας appeared first on AEK1924.gr.
20:37 01/04/2024

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Δύο ντέρμπι – κλειδιά!

sportime.gr
Όλη η στοιχηματική δράση παρέα με την Interwetten! Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
08:46 30/03/2024

Πανζουρλισμός στους Ενωσίτες: Γεμάτη η OPAP Arena με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

aek1924.gr
Ούτε…δείγμα εισιτηρίου για τις αναμετρήσεις κόντρα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Κιτρινόμαυρος… ξεσηκωμός ενόψει της επανέναρξης των πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ από τους φίλους της ΑΕΚ! Ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό την προσεχή Κυριακή (31/3) στο πρώτο από τα τρία συνεχόμενα ντέρμπι που καλούνται αν δώσουν. Φυσικά και θα έχουν […] The post Πανζουρλισμός στους Ενωσίτες: Γεμάτη η OPAP Arena με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ appeared first on AEK1924.gr.
19:37 29/03/2024

Συγχαρητήρια σε Γιώργο Ράλλη η ΠΑΕ Καλαμάτα…

sportstonoto.gr
Η ΠΑΕ Καλαμάτα συγχαίρει τον Γιώργο Ράλλη για την ανάδειξή  του χθες  σε Β’ αντιπρόεδρο της Super League 2… H ανακοίνωση: “H ΠAE Καλαμάτα συγχαίρει τον Αντιπρόεδρο και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας Γιώργο Ράλλη για την εκλογή του σαν Β’ Αντιπρόεδρος στην Σούπερ Λιγκ 2 και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο […]
12:46 20/03/2024

Προγνωστικά Σούπερ Λιγκ: Ελληνικό Clasico σαν τελικός!

sportime.gr
Όλη η ποδοσφαιρική δράση παρέα με τη Interwetten.gr! Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.
08:46 10/03/2024

Τα 5+1 πρόσωπα της Σούπερ Λιγκ σύμφωνα με τον Ντέμη Νικολαΐδη (VIDEO)

aek1924.gr
Τα κορυφαία πρόσωπα της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λιγκ σύμφωνα με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στη φετινή Σούπερ Λιγκ κλήθηκε να σχολιάσει ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο παλαίμαχος άσος της ένωση συμπεριέλαβε στην λίστα του και τον Ντομαγκόι Βίντα, σχολιάζοντας τα εξής: «Ιωαννίδης. Έχω μιλήσει πολλές φορές γι’ αυτόν. Τρομερή εξέλιξη. Με εκπλήσσει […] The post Τα 5+1 πρόσωπα της Σούπερ Λιγκ σύμφωνα με τον Ντέμη Νικολαΐδη (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.
19:37 07/03/2024

Superleague: Πρεμιέρα με ντέρμπι Θεσσαλονίκης στην Τούμπα – Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι οφ!

thessports.gr
Δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει η πρεμιέρα των play off της Σούπερ Λιγκ που αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή! Με ΠΑΟΚ – Άρης στην Τούμπα και Ολυμπιακος – Παναθηναϊκός στο Φάληρο αρχίζουν τα πλέι οφ, ενώ η ΑΕΚ πάει να παίξει την Λαμία. Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι οφ παρακάτω:
15:53 04/03/2024

Ολυμπιακός – Βόλος 3/3: Ώρα για τον αγώνα – Το κανάλι της live μετάδοσης

militaire.gr
Ολυμπιακός – Βόλος 3/3: Ώρα για τον αγώνα - Ποιο κανάλι δείχνει την αναμέτρηση της Super League live. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ομάδα του Βόλου για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League. Δυναμική παρουσία στο «Γ. Καραϊσκάκης» των φιλάθλων αφού έχουν πουληθεί πάνω από 25.000 εισιτήρια. Δύο απουσίες για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Κίνι και Κώστα Φορτούνη. Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι τιμωρημένοι και αναμένεται να επιστρέφουν στο πρώτο παιχνίδι των πλέι – οφ. Η αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: Κόβατς, Κόστιτς, Μύγας, Τάχατος, Σιέλης, Ασλανίδης, Ράσιτς, Λούνα, Καραγιάννης, Κίτσος, Μπαριέντος, Μπερτόγλιο, Ντε Κα
18:00 03/03/2024

Στη Βουλή φάκελοι της UEFA για ελληνικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια που «ελέγχονται ως ύποπτα»

el.gr
Στα χέρια της Eπιτροπής Μορφωτικών Yποθέσεων της Βουλής βρίσκονται φάκελοι της UEFA με τρία παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ 2, που «ελέγχονται ως ύποπτα» όσον αφορά τον στοιχηματισμό. Το άρθρο Στη Βουλή φάκελοι της UEFA για ελληνικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια που «ελέγχονται ως ύποπτα» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
16:09 01/03/2024

Εμπιστευόμαστε τους πρωτοπόρους

lamianow.gr
Εμβόλιμη αγωνιστική για την Σούπερ Λιγκ, με αρκετά ματς και πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες. Παρακολουθώντας το livescore των παιχνιδιών, πάντα θα έχετε περισσότερες πιθανότητες για καλά πονταρίσματα, όπως και στους σημερινούς αγώνες. Αρχικά, θα ασχοληθούμε με το ματς του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Άρη. Η εικόνα της ομάδας του Φατίχ Τερίμ, μόνο ως θετική δεν μπορεί να παρουσιαστεί τις τελευταίες εβδομάδες. Άλλη μία κακή εμφάνιση στη «Λεωφόρο» και εν τέλει ισοπαλία με την Κηφισιά, γεγονός που τον άφησε στην 3η θέση του πρωταθλήματος με διαφορά τριών πόντων από την πρωτοπόρο ΑΕΚ. Προηγήθηκε η ήττα με πολύ κακή εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, που οδήγησε το ματς στην παράταση και έπειτα στα
11:37 28/02/2024

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load