Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου: «Είχα πολλαπλές κρίσεις πανικού καθημερινά, είχα πάει στα επείγοντα αρκετές φορές»
07:09 - 13/09/2023
Η Εριέττα Κούρκουλου είναι ιδιαίτερα ανοιχτή σχετικά με τα θέματα ψυχολογίας και δεν έκρυψε ποτέ ότι
To άρθρο Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου: «Είχα πολλαπλές κρίσεις πανικού καθημερινά, είχα πάει στα επείγοντα αρκετές φορές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Εριέττα Κούρκουλου: «Είχα πολλαπλές κρίσεις πανικού καθημερινά, είχα πάει στα επείγοντα αρκετές φορές»
Η Εριέττα Κούρκουλου στο νέο της podcast με τίτλο «Kind Talks» μίλησε μαζί με καταξιωμένο ψυχολόγο για τη ψυχοθεραπεία, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε σε μικρότερη ηλικία. Η ίδια δεν έκρυψε ποτέ ότι στο παρελθόν αντιμετώπιζε κρίσεις πανικού. «Ήμουν αρνητής της ψυχοθεραπείας, δεν έβρισκα τον λόγο και την ουσία σε αυτό. Ήταν και για […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΕριέττα Κούρκουλου: «Έφτασα στο σημείο να έχω πολλαπλές κρίσεις πανικού καθημερινά…»
Η Εριέττα Κούρκουλου έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε.Η Εριέττα Κούρκουλου έχει μιλήσει αρκετές φορές στο παρελθόν για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε.Στο νέο της podcast με τίτλο «Kind Talks», η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε μαζί με καταξιωμένο ψυχολόγο για τη ψυχοθεραπεία, περιγράφοντας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε σε μικρότερη ηλικία. «Ήμουν αρνητής της ψυχοθεραπείας, δεν έβρισκα τον λόγο και την ουσία σε αυτό. […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr