Αλέξης Κούγιας για Στέφανο Κασσελάκη: «Είναι νούμερο! Είναι ο σύζυγος ή η σύζυγος;»

12:00 - 15/09/2023

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» ξέσπασε στον αέρα, όταν ρωτήθηκε για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ. «Αν αυτά που λέει και κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ερχόταν και τα έλεγε και τα έκανε στην Πετρούπολη, θα είχε φάει τουλάχιστον 10 πατσαβούρες κάθε φορά που τα λέει και τα κάνει. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Επίθεση Κούγια σε Κασσελάκη: «Είναι νούμερο-Κατάντημα αν εκλεχτεί αρχηγός κόμματος» (VIDEO)

Σκληρή επίθεση από τον Αλέξη Κούγια στον Στέφανο Κασσελάκη, με χαρακτηρισμούς και προσωπικές αναφορές. Πυρά και στον πρώην υπουργό Άμυνας, ναύαρχο Αποστολάκη Σκληρές εκφράσεις και βαριούς χαρακτηρισμούς για τον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. «Αν αυτά που λέει και κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης ερχόταν και τα έλεγε και τα έκανε στην Πετρούπολη, θα είχε φάει […] The post Επίθεση Κούγια σε Κασσελάκη: «Είναι νούμερο-Κατάντημα αν εκλεχτεί αρχηγός κόμματος» (VIDEO) appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»